دیدار سرپرست  دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اهواز

۲۴ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۷:۲۹ کد : ۶۰۴۴۸ اخبار واحدهای استانی

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان با حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد نماینده ولی فقیه در استان خوزستان و امام جمعه اهواز دیدار و گفتگو کرد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان، دکتر بهرهی سرپرست واحد استانی خوزستان در ابتدای این دیدار، به بیان اهداف دانشگاه جامع علمی کاربردی و برنامه های پیش بینی شده برای توسعه دوره های مهارتی علمی کاربردی در استان خوزستان پرداخت.
دکتر بهرهی با اشاره به نیاز مبرم استان خوزستان به رشته های حوزه فرهنگ و هنر و رشته های گردشگری، هوانوردی، نفت و پتروشیمی، کشتیرانی و بنادر،کشاورزی و محیط زیست افزود: اقداماتی در این خصوص انجام شده که با حمایتهای مقامات استانی به نتیجه خواهد رسید .

سرپرست واحد استانی خوزستان گفت: در حال حاضر مشغول رایزنی برای جذب دانشجوی غیر ایرانی بخصوص از کشور عراق هستیم که امید است با همکاری سازمان مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی، بزودی شاهد جذب دانشجویان عراقی برای مراکز آموزش علمی کاربردی شاخص استان خوزستان باشیم.
در ادامه نماینده ولی فقیه در استان خوزستان ضمن خیر مقدم و استقبال از برنامه ها و اهداف پیش بینی شده آتی دانشگاه جامع علمی کاربردی بیان کرد: این برنامه ها خیلی امیدوار کننده و در راستای نظرات و دیدگاههای مقام معظم رهبری در موضوع اشتغال و شعار امسال است.
وی ضمن تاکید بر انجام نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی به منظور حسن اجرای دوره های آموزشی، آمادگی همه جانبه خود را برای کمک به تقویت ، توسعه و نیز معرفی بیش از پیش این دانشگاه در استان خوزستان اعلام کرد.
در پایان این دیدار نیز دکتر بهرهی از ایشان برای حضور در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان و برگزاری جلسه مشترک با روسا، مدرسین، دانشجویان و کارکنان این واحد استانی دعوت کرد که مورد استقبال ایشان قرار گرفت.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان به همراه رابط نهاد رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان با  حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد نماینده محترم ولی فقیه در استان خوزستان و امام جمعه اهواز دیدار و گفتگو کرد .