برگزاری جلسه هم اندیشی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس با مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری فارس

۳۱ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۵ کد : ۶۰۶۰۸ اخبار واحدهای استانی

جلسه هم اندیشی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس با مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری فارس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری( مدظله العالی)، بیانیه گام دوم انقلاب، اهداف سند چشم انداز در افق 1401، سیاست های کلان حوزه زنان و خانواده به منظور زمینه سازی برای حضور و نقش آفرینی مؤثر زنان در حوزه دارای مزیت جامعه از طریق آموزش مهارت های اختصاصی زنان، تفاهم نامه ای بین معاونت رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دانشگاه جامع علمی کاربردی منعقد شد.
به منظور اجرای مفاد تفاهم نامه منعقد شده، جلسه هم اندیشی در راستای ارائه راهکارهای مناسب در زمینه اجرای مفاد تفاهم نامه همکاری مشترک منعقده فی ما بین معاونت رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دانشگاه جامع علمی کاربردی در سطح استان فارس، با حضور دکتر حبیب دانش منش رئیس  واحد استانی فارس و زهرا یقطین مدیرکل دفترامور بانوان و خانواده استانداری استان فارس در محل دفتر امور بانوان خانواده استانداری فارس برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس به ارائه توضیحاتی در خصوص رسالت و مأموریت این دانشگاه پرداخت و با معرفی مراکز آموزش علمی کاربردی استان و نقش مؤثر مراکز آموزش علمی کاربردی در ارتقای دانش، مهارت و توانمندی های فردی، اجتماعی ، خانوادگی و حرفه ای زنان در حوزه های دارای مزیت جامعه، ابراز امیدواری کرد که با توجه به ظرفیت و توانمندی و پتانسیل های موجود در مراکزآموزش علمی کاربردی استان از جمله مراکز نوآوری، زمینه های همکاری های مشترک برای استفاده از این توانمندی ها در راستای آموزش مهارت های اختصاصی زنان ایجاد شود.
وی افزود: عدم آگاهی و اطلاعات کافی زنان در مورد حقوق و امر اشتغال که بزرگترین مانع بر سر راه مشارکت آنان بشمار می رود، موجب شده است که بانوان نتوانند از توانمندیهای خود آنطور که باید استفاده کنند.
دکتر دانش منش در ادامه با بیان اینکه رشته های فعال در دانشگاه جامع علمی کاربردی با توجه به نیاز جامعه تعریف شده است گفت:  این دانشگاه به عنوان یک نهاد علمی علاوه بر اینکه پذیرای ایده و طرح ها در حوزه کسب و کار خانگی است، این آمادگی را به منظور افزایش فرصت های شغلی برای بانوان و همچنین ارتقای سطح دانش و مهارت آنها با اجرای دوره های کوتاه مدت و بلند مدت را دارد.
وی با اشاره به مجتمع کارآفرینی و نوآوری این واحد دانشگاهی و مراکز نوآوری مراکز آموزش علمی کاربردی استان فارس عنوان کرد: مشاورانی که در این مراکز مستقر هستند آمادگی لازم را جهت ارائه مشاوره رایگان در خصوص راه اندازی کسب و کار خانگی برای بانوان و فرزندان آنها را خواهند داشت.

در ادامه مشاور بانوان و خانواده استانداری فارس ضمن تقدیر از خدمات دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس و نقش آن در ایجاد اشتغال و فراهم نمودن زمینه آموزش های مهارتی با عنایت به شعار سال گفت: مهمترین عاملی که می تواند مشارکت زنان این استان را درامور مختلف جامعه افزایش دهد، ارتقای سطح آموزش می باشد.
زهرا یقطین درخصوص ورود آموزش های مهارتی به مناطق محروم و همچنین بالابردن سطح آموزش و فراهم کردن زمینه اشتغال بانوان پس از آموزش از طریق مراکز آموزش علمی کاربردی در سطح استان تاکید کرد و آمادگی خود و دفتر امور بانوان را جهت هرگونه همکاری و تعامل از جمله حمایت از برگزاری استارت آپ  ها در زمینه های مختلف در حوزه بانوان و مشاغل خانگی اعلام کرد.
گفتنی است که در ادامه این جلسه جمعی از مسئولان واحد استانی فارس به بیان دیدگاه ها و نظرهای خود در رابطه با موضوعات مطرح شده پرداختند.