برگزاری نشست رئیس واحد استان اصفهان با مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان

۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۲۲:۳۱ کد : ۶۰۶۹۳ اخبار واحدهای استانی

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان اصفهان با مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان، در این جلسه آمادگی کامل دانشگاه جامع علمی کاربردی جهت تربیت نیروی انسانی ماهر و توانمند مورد نیاز جامعه اعلام شد.
دکتر بهزاد رضائی رئیس واحد استان اصفهان در این جلسه ضمن اشاره به تفاهم نامه همکاری مشترک معاونت رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: مدرک گرایی و تحصیل در رشته های غیر کاربردی باعث شده است که هم اکنون ما با خیل عظیمی از دانش آموختگان بیکار روبرو شویم حال آنکه با آشنایی خانواده ها با آموزش های مهارتی دغدغه آنها برای شغل فرزندانشان برطرف شده و از سوی دیگر جامعه نیز با چالش بیکاری روبرو نخواهد بود.
وی ادامه داد: آموزش مهارت به بانوان آن هم براساس علاقمندی از جمله مواردی است که کمک شایانی هم به اقتصاد خانواده ها کرده و عامل پیشگیری کننده از بسیاری از آسیب های اجتماعی است و باتوجه به اینکه از جمله مسائل مهم و مورد توجه مسئولین استان و دفتر امور بانوان استانداری نیز موضوع اشتغال بانوان است، دوره های کوتاه مدت ، تک پودمان و تک درس و همچنین دوره های مقطع دار این دانشگاه با ویژگی تنوع و براساس نیاز بازار بودن می تواند بخش زیادی از این معظلات را مرتفع کند.

رئیس واحد استان اصفهان افزود: این دانشگاه در راستای رسالت و هدف خود که همان آموزش مهارت در راستای خوداشتغالی و کمک به اقتصاد خانواده و جامعه است، آمادگی کامل دارد با تمامی بخش های جامعه جهت تربیت نیروی انسانی ماهر و توانمند همکاری نماید.
مرضیه استکی مدیرکل امور بانوان استانداری اصفهان نیز ضمن ابراز خرسندی از ایجاد زمینه همکاری این دانشگاه و معاونت رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: ما در سطح استان با طیف زیادی از بانوان شاغل و غیر شاغل و مسائل و مشکلات و آسیب های مختلفی مواجهه هستیم که می بایست با یک برنامه ریزی مناسب به سمت فعالیت هایی هدایت شوند که در عین حال به وظایف همسری و مادری آنها نیز خللی وارد نشود.
وی با اشاره به تنوع و کاربردی بودن رشته ها در دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت : سالانه خانواده ها هزینه های بسیاری را برای آموزش فرزندان خود انجام می دهند که متاسفانه بسیاری از آنها منجر به شغل مورد علاقه افراد نمی شود ، حال آنکه اگر بدرستی با ظرفیت های آموزش های مهارتی آشنا شوند این قبیل آسیب ها پیش نخواهد آمد.
مدیرکل امور بانوان استانداری اصفهان ابراز امیدواری کرد که انعقاد این تفاهم نامه ، شروع فعالیت های سازنده در حوزه زنان و خانواده در سطح استان اصفهان شود.