درخشش دانشگاه جامع علمی کاربردی در جشنواره سراسری خاتم

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۶:۴۴ کد : ۶۰۹۱۶ اخبار ستاد

دانشگاه جامع علمی کاربردی موفق به کسب دو مقام برگزیده در جشنواره سراسری خاتم شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر سلیمان عباسی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: در جشنواره سراسری خاتم که به میزبانی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با موضوع از خاتم الانبیا تا خاتم الاوصیا برگزار شد، موسی الرضا حیدری مدرس واحد استانی خراسان رضوی حائز رتبه اول بخش دلنوشته و حیدر منصوری مدرس مرکز آموزش علمی کاربردی کنگان استان بوشهر موفق به کسب مقام شایسته تقدیر بخش شعر در بین دانشگاه های سراسر کشور شدند.

دکتر عباسی خاطر نشان کرد: این جشنواره ویژه دانشجویان و اساتید دانشگاه های سراسر کشور در محورهای مقاله، طراحی پوستر، عکس، خوشنویسی، فیلم کوتاه، شعر، دلنوشته و کتابخوانی برگزار شد.