حضور دانشگاه جامع علمی کاربردی در سومین نشست شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۲ کد : ۶۱۰۷۴ اخبار ستاد

دانشگاه جامع علمی کاربردی در سومین نشست شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام حضور یافت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در نخستین روز از برگزاری سومین مجمع عمومی شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام که به میزبانی دانشگاه علامه اقبال پاکستان برگزار شد، نمایندگان دانشگاهی کشورهای چاد، ترکیه، اندونزی، گابن، پاکستان، سوریه و ایران به اتفاق اکثریت آرا به‌ عنوان اعضای جدید کمیته اجرایی این سازمان بین‌المللی علمی و دانشگاهی انتخاب شدند.

در این رویداد بین‌المللی، روسا و نمایندگان ارشد دانشگاه‌ها، موسسات علمی و آموزش‌عالی ۵۷ کشور اسلامی از دانشگاه های ایران، دانشگاه آنادولوی ترکیه، دانشگاه تربوکای اندونزی، دانشگاه مجازی گابن، دانشگاه مجازی چاد، دانشگاه خاتم النبیین افغانستان، دانشگاه علوم بهداشتی بنگلادش، دانشگاه مجازی بورکینافاسو، دانشگاه مجازی ساحل عاج، دانشگاه سوریه، دانشگاه مجازی تونس، دانشگاه مجازی مالزی، دانشگاه مجازی مالی، دانشگاه اردن، دانشگاه مدیترانه قبرس و ... به گفتگو و تصمیم‌گیری پیرامون موضوعات مشترک، تقویت همکاری‌های علمی، آموزشی، تحقیقاتی و تبادل استاد و دانشجو پرداختند.
شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام یکی از شبکه‌های کمیته دائمی همکاری‌های علمی و فناوری کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اسلامی کامستک می‌باشد که میزبانی از آن با جمهوری اسلامی ایران است.
لازم به ذکر است در این مجمع، مدیرکل دفتر همکاری های بین المللی دانشگاه جامع علمی کاربردی به صورت مجازی حضور داشته و در سخنانی به تشریح عملکرد دانشگاه جامع علمی کاربردی در زمینه توسعه آموزش های مهارتی در ایران پرداخت و آمادگی این دانشگاه را برای محوریت آموزش های مهارتی در شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام ، اعلام کرد.