در راستای اجرای طرح دستیار فناوری؛

انعقاد تفاهم نامه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس و پارک علم فناوری استان فارس

۱۸ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۰ کد : ۶۱۴۵۸ اخبار واحدهای استانی

دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس و پارک علم فناوری استان فارس تفاهم نامه امضاء کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس،  دکتر حبیب دانش منش رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس، از انعقاد تفاهم نامه در زمینه های همکاری مشترک و استفاده بهینه از ظرفیت های موجود در راستای اجرای طرح دستیار فناوری میان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس و پارک علم و فناوری استان خبر داد.
دکتر دانش منش با اعلام این خبر افزود: در راستای بهبود و ارتقای توانمندی های شغلی و کارآفرینی دانشجویان در طول دوران تحصیل، بالا بردن ضریب اشتغال پذیری و بهبود موقعیت شغلی دانش آموختگان، کسب مهارت ها و توانایی های مورد نیاز برای ورود به بازار کار، ارتقای توان پاسخگویی دانشگاه به نیازهای صنعت و جامعه، همکاری دانشگاه در توسعه و تقویت منابع انسانی واحدهای فناور،  تفاهم نامه ای میان دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس و پارک علم و فناوری استان در جهت اجرای طرح دستیار فناوری ویژه دانشجویان دوره های کارشناسی منعقد و به امضاء رسید.
وی ایجاد فرصت های شغلی برای دانشجویان و دانش آموختگان در واحد های فناور، تکمیل فرآیند تبدیل ایده به محصول و تسریع روند انتقال فناوری، ایجاد زمینه های مشترک جهت بهره مندی از توانمندی ها و خدمات متقابل پارک و دانشگاه، تقویت واحدها و شرکت های دانش بنیان با تأمین نیروی انسانی، افزایش اثر بخشی دانش آموختگان در داخل کشور و جلوگیری از خروج نخبگان، از اهداف منعقد شده در این تفاهم نامه عنوان کرد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس در ادامه افزود: به موجب این تفاهم نامه دانشجویان علاقمند می توانند از طریق این دانشگاه به پارک علم و فناوری استان معرفی و در حوزه های تخصصی به کار گرفته شوند.
دکتر دانش منش یاد آور شد : جزئیات طرح متعاقبا از طریق فراخوان به اطلاع دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس خواهد رسید.