انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی و پارک علم و فناوری استان مرکزی

۱۸ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۵:۲۰ کد : ۶۱۴۶۳ اخبار واحدهای استانی

تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی و پارک علم و فناوری استان مرکزی منعقد شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، در راستای اجرای طرح دستیار فناوری در استان مرکزی تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه جامع علمی کاربردی و پارک علم و فناوری توسط دکتر مهدی رئوفی و دکتر محمد رفیعی امضا شد.
 در این تفاهم نامه که به منظور هدایت هدفمند آموزه‌های دانشجویان و دانش آموختگان به سمت استفاده کاربردی وکسب تجربه عملی جهت شکل گیری دانشگاه جامعه محور، پاسخگو و کارآفرین و ایجاد انگیزه و حس نشاط و القای تفکر آموزش پویا در دانشجویان و با هدف تربیت نیروی متخصص در ۶ ماده برای مدت ۳ سال منعقد شده است، بر برگزاری فراخوان طرح دستیار فناوری، برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی برای افراد معرفی‌شده، فراهم کردن زمینه‌های توانمندسازی افراد معرفی شده از طریق ارائه آموزش، مشاوره، انتقال تجربه و ...، برگزاری فراخوان‌های مورد نیاز برای اجرای طرح ،اجرا کردن فرایند ثبت نام، حمایت و پشتیبانی مالی و اعتباری برای اجرای طرح، پایش، نظارت و ارزیابی نحوه عملکرد افراد معرفی شده جهت بهره مندی از طرح و صدور گواهی پایان دوره طرح دستیار فناوری توسط پارک علم و فناوری استان مرکزی و برگزاری فراخوان برای معرفی افراد متقاضی، فراهم کردن زمینه‌های حضور و صدور معرفی‌نامه متقاضیان در پارک علم و فناوری جهت طی دوره دستیار فناوری و معرفی متقاضیان طرح به پارک علم و فناوری استان توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی تأکید شده است.