انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان و پارک علم و فناوری استان خوزستان

۲۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۷ کد : ۶۱۵۱۰ اخبار واحدهای استانی

در راستای اجرای طرح دستیار فناوری، تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان و پارک علم و فناوری استان خوزستان منعقد شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان، این تفاهم نامه به منظور تربیت نیروی متخصص و ایجاد اشتغال در استان خوزستان منعقد شد.

دکتر کیانوش بهرهی سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان با اشاره به فعالیت ۵ مرکز نوآوری فعال و ۵ مرکز نوآوری دارای مجوز در این استان گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان بزرگترین دانشگاه مهارتی در کشور است و نقش موثری در تربیت نیروی متخصص مهارتی مورد نیاز اشتغال و کارآفرینی دارد.
وی افزود: در راستای تفاهم نامه دانشگاه جامع علمی کاربردی با معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ، بزودی طرح خانه خلاق در حوزه گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان تاسیس خواهد شد.

دکتر محمدراضی‌ جلالی رئیس پارک علم و فناوری استان خوزستان نیز در این جلسه اظهار داشت: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص شعار سال و ماموریتی که بر عهده ما است، این تفاهم‌نامه بین پارک علم و فناوری و دانشگاه جامع علمی کاربردی منعقد شد.
وی ضمن ابراز امیدواری به برداشتن گامی در اقتصاد دانش بنیان افزود: امیدواریم با این همکاری، گام‌های بلندی در راستای تحقق شعار سال و معرفی ظرفیت‌های فناورانه و نوآورانه با رویکرد اشتغال‌محور برداریم .
گفتنی است که طرح دستیار فناوری به منظور هدایت هدفمند آموزه‌های دانشجویان و دانش آموختگان به سمت استفاده کاربردی وکسب تجربه عملی جهت شکل گیری دانشگاه جامعه محور، پاسخگو و کارآفرین و ایجاد انگیزه و حس نشاط و القای تفکر آموزش پویا در دانشجویان و با هدف تربیت نیروی متخصص تنظیم و برنامه ریزی شده است.