معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری خوزستان: دانشگاه جامع علمی کاربردی نقش موثری در تربیت نیروی متخصص مهارتی و کمک به اشتغال و کارآفرینی استان خوزستان دارد

۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۷:۲۲ کد : ۶۱۵۶۳ اخبار واحدهای استانی

دکتر کیانوش بهرهی سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان با دکتر موالی زاده معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری خوزستان دیدار و گفتگو کرد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان، در این دیدار دکتر بهرهی گزارش جامعی از وضعیت آموزش مهارتی و مراکز آموزش علمی کاربردی استان خوزستان و برنامه های در درست اقدام برای تقویت و توسعه دوره ها و آموزش عالی مهارتی در استان بر اساس سند آمایش آموزش های مهارتی را بیان کرد.

دکتر بهرهی گفت: تقویت مراکز آموزش موجود، توسعه دوره های کوتاه مدت، احیاء مراکز آموزشی دولتی تعطیل شده، ایجاد مراکز آموزشی جدید بر اساس سند آمایش آموزش عالی مهارتی استان، گسترش فعالیتهای فرهنگی و پژوهشی و جذب دانشجوی غیرایرانی بخصوص از کشور عراق از اولویتهای اصلی استان می باشد.
در ادامه معاون توسعه و مدیریت منابع استانداری خوزستان ضمن حمایت از برنامه ها و اقدامات در دست انجام دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: این دانشگاه در تربیت نیروی متخصص مورد نیاز دستگاه های اجرایی دولتی و غیردولتی  نقش بسزایی دارد و می تواند در راستای کمک به رفع مشکل بیکاری در این استان اقدامات بسیار خوبی انجام دهد و استانداری آمادگی لازم برای همکاری و حمایت از دانشگاه جامع علمی کاربردی را دارد .
دکتر موالی زاده در ادامه افزود: توسعه دوره های آموزشی مهارتی مورد نیاز استان خوزستان در بخش های مختلف امری ضروری است و استانداری در جهت کمک به تامین اعتبارات مورد نیاز دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان آمادگی دارد و لازم است طرح ها و پروژه های مورد نظر دانشگاه در قالب یک برنامه پیشنهادی ارائه و سپس در شورای برنامه ریزی استان طرح و تصویب شود.
وی در پایان از حضور فعال دانشگاه در کارگروه آموزشی و پژوهشی استان خوزستان تشکر کرد و پیشنهاد داد تا جلسه آتی این کارگروه در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان در خصوص فعالیتها و برنامه های آتی دانشگاه برگزار شود که سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی از این پیشنهاد استقبال کرد.