مدیرکل امور بانوان استانداری آذربایجان شرقی:با استفاده از ظرفیت های دانشگاه جامع علمی کاربردی می توانیم بحث اشتغال و کارآفرینی بانوان را در استان آذربایجان شرقی عملیاتی کنیم

۲۹ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۸ کد : ۶۱۶۳۸ اخبار واحدهای استانی

تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی و اداره کل امور بانوان استانداری آذربایجان شرقی منعقد شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی، این تفاهم نامه بین دکتر قالیچی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی و دکتر صادق زاده مدیرکل امور بانوان استانداری آذربایجان شرقی در راستای زمینه سازی برای حضور و نقش آفرینی موثر زنان در حوزه های دارای مزیت جامعه از طریق آموزش مهارت های اختصاصی زنان منعقد شد.
دکتر قالیچی در ابتدای جلسه ضمن اشاره به اهداف دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: رسالت این دانشگاه تربیت نیروهای کاربلد، متخصص و مهارتی مورد نیاز کشور می باشد.

وی افزود: هدف از انعقاد تفاهم نامه های همکاری با سایر ادارات و ارگان ها این است که بتوانیم امکانات و تجهیزات مراکز آموزشی را در اختیار ارگان ها قرار دهیم تا در تربیت نیروهای مهارتی و کاربلد در استان گامی برداریم.
رئیس واحد استانی آذربایجان شرقی با اشاره به هزینه ۳۰۰ میلیون تومانی ایجاد هر شغل توسط دولت عنوان کرد: با عنایت به هزینه بالای ایجاد شغل در کشور، با تربیت نیروهای کارآفرین و کاربلد می توانیم این هزینه ها را کاهش دهیم و باری از دولت برداریم و به دولت در این خصوص کمک کنیم. سعی می کنیم با تربیت نیروهای کارآفرین، دانش آموختگان علاوه بر اینکه برای خود شغل ایجاد کنند برای افراد دیگر نیز شغل ایجاد کنند.
وی با اشاره به رشته های دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: رشته های این دانشگاه بر اساس نیاز جامعه تدوین شده اند تا مشکلات و نیازهای جامعه را برطرف کند.

در ادامه مدیرکل امور بانوان استانداری آذربایجان شرقی به ارائه توضیحاتی در خصوص مفاد تفاهم نامه پرداخته و ادامه داد: توانمندسازی بانوان سرپرست خانواده، بحث تجاری سازی، اتّصال به بازار کار، مهارت آموزی و ... از برنامه هایی است که می توان با استفاده از ظرفیت های دانشگاه جامع علمی کاربردی انجام داد.
وی به موضوع آموزش های مهارتی زنان سرپرست خانواده اشاره کرد و گفت: با توجه به امکانات دانشگاه جامع علمی کاربردی می¬توانیم بحث اشتغال و کارآفرینی بانوان را با همکاری این دانشگاه در استان آذربایجان¬شرقی عملیاتی کنیم.
دکتر صادق¬زاده در ادامه به برخی از آسیب¬های اجتماعی و مسایل حقوقی زنان پرداخت و گفت: می¬توانیم با استفاده از ظرفیت¬های مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی و با برگزاری کارگاه¬ها و ارائه آموزش¬ها این موارد را اجرایی کنیم.
شایان ذکر است اجرای دوره¬های کوتاه مدت توانمندسازی اقتصادی زنان و خانواده، ارائه خدمات مشاوره¬ای درخصوص تحلیل بازار کار، جهت¬گیری حال و آینده بخش¬های مختلف اشتغال زنان با توجه به رویکرد آینده اشتغال کشور، همکاری-های مشترک در زمینه¬های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی با موضوع زنان و خانواده از جمله اهداف این تفاهم¬نامه می¬باشد.