برای اولین بار در جنوب کشور؛ راه‌اندازی مرکز مطالعات تخصصی شهری و روستایی در استان بوشهر توسط مرکز علمی کاربردی سازمان همیاری شهرداری های استان

۲۹ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۰ کد : ۶۱۶۴۰ اخبار واحدهای استانی

اولین مرکز مطالعات تخصصی شهری و روستایی در سطح جنوب کشور در استان بوشهر راه‌اندازی می‌شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر، لیلا انبارکی سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی سازمان همیاری شهرداری‌های استان بوشهر خبر از راه اندازی اولین مرکز مطالعات تخصصی شهری و روستایی در سطح جنوب کشور در این مرکز آموزشی خبر داد.

انبارکی با بیان این خبر افزود: این مرکز بصورت تخصصی جهت شناخت موانع توسعه شهری و روستایی تلاش و سپس با ارائه راه حل های کاربردی نوین و نظریه‌های مشورتی برای رفع کمبودها در این حوزه گام بر می‌دارد.
وی بیان کرد: مرکز آموزش علمی کاربردی سازمان همیاری شهرداری‌های استان بوشهر برای ترم جدید در رشته کاردانی شهرسازی و همچنین رشته‌های کارشناسی معماری طراحی محیط داخلی، مهندسی عمران نقشه برداری و کارشناسی مدیریت اداری به صورت نظام ترمی پذیرش دانشجو دارد.