دیدار معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی‌کاربردی با قائم مقام مدیرعامل فولاد خوزستان

۳۰ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۱ کد : ۶۱۶۷۳ اخبار ستاد

دکتر محمد فتحیان معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی‌کاربردی با دکتر علیرضا مخبر دزفولی قائم مقام مدیرعامل فولاد خوزستان در امور ستادی و مسئولیت‌های اجتماعی و عباسعلی تقوی معاون منابع انسانی و امور اجتماعی شرکت فولاد خوزستان دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان، در این دیدار که با حضور حمید تمیمی رئیس مرکز تحصیلات تکمیلی فولاد خوزستان برگزار شد، دکتر مخبر دزفولی گزارشی از نقش برجسته و‌ کلیدی شرکت فولاد خوزستان در عرصه ملی و استانی در حوزه تولید، صادرات و ارزآوری، اشتغال پایدار، مسئولیت های اجتماعی و محرومیت زدایی، عملکرد سریع در حوادث غیرمترقبه و بحران همه گیری کرونا بیان کرد.

سپس دکتر کیانوش بهرهی از همکاری شرکت فولاد خوزستان در حوزه های مختلف اجتماعی و دانشگاه جامع علمی ‌کاربردی استان خوزستان تقدیر و این اقدامات را قابل ستایش دانست.

وی گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی باید عهده‌دار توسعه نظام صنعت حرفه‌ای در سطوح آموزش عالی مهارتی باشد.

در ادامه دکتر‌ محمد فتحیان معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به نقش مهم شرکت فولاد خوزستان در این استان درخواست کرد: جذب دانشجو از بیرون شرکت و افزایش رشته های جدید مورد بررسی قرار گیرد.

سپس دکتر‌ فتحیان پیشنهاد افتتاح مرکزی به منظور جذب دانشجو در حوزه های مختلف تربیت بدنی در باشگاه فولاد خوزستان را ارائه کرد.

در این نشست دکتر مهدی رحمانی مدیرکل نظارت و ارزیابی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: همه ما نسبت به سازمان خود و نسبت به انقلاب و نظام وظیفه‌ای ویژه برعهده داریم.

وی با اشاره به قول رئیس جمهور برای ایجاد اشتغال افزود: همانگونه که شاهد هستیم، بستر برای ایجاد اشتغال در حال آماده سازی است. در اداره نظارت و ارزیابی دانشگاه جامع علمی کاربردی، به جای نگاه مچ‌گیرانه، نگاه دست‌گیرانه‌ وجود دارد.

پس از نشست یادشده، معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی‌کاربردی و هیات اعزامی، از واحد آموزش و توسعه منابع انسانی و بخش فولادسازی شرکت فولاد خوزستان بازدید کردند.