نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی :

۳۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۸:۲۱ کد : ۶۱۷۲۸ اخبار ستاد

فرهاد بشیری نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس دانشگاه جامع علمی‌ کاربردی استان تهران شرق گفت: یقیناً دانشگاه جامع علمی کاربردی نقش بسیار مهمی در حل مشکل اشتغال کشور دارد و باید حمایت شود.
به ‌گزارش روابط‌ عمومی دانشگاه جامع علمی‌ کاربردی استان تهران شرق، دکتر خداداد واحدی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران شرق با فرهاد بشیری نماینده مردم پاکدشت و عضو‌ کمیسیون آموزش و‌ تحقیقات مجلس شواری اسلامی در محل واحد استانی دیدار و گفتگو کرد.

در ابتدای این دیدار که با حضور دکتر نظری مشاور رئیس در امور مجلس و مدیر امور هماهنگی واحدهای استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی انجام شد، رئیس دانشگاه جامع علمی‌ کاربردی استان تهران شرق ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و عملکرد دانشگاه گفت: با توجه به نیاز سنجی های صورت گرفته و انعقاد تفاهم نامه با سازمان ها و نهادهای مختلف در زمینه آموزش نیروی انسانی متخصص و ماهر ، دانشگاه جامع علمی کاربردی می تواند برای کمک به ایجاد اشتغال مولد در کشور، یاری رسان دولت باشد.

در ادامه این دیدار، دکتر نظری مشاور رئیس در امور مجلس و مدیر امور هماهنگی واحدهای استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به آموزش‌های مهارتی دانشگاه جامع علمی‌ کاربردی و تاثیر آن در اشتغالزایی دانش‌آموختگان و ایجاد شغل در کشور اظهار داشت: راه نجات کشور این مدل آموزش ها هستند.

وی افزود: مدرک گرایی بدون توجه به نیازهای بازار کار، قابل قبول نیست، ایجاد فرهنگ کارآفرینی باید از خانواده ها شروع شود. طبق برنامه ششم توسعه ۳۰ درصد آموزش ها باید مهارتی باشد متاسفانه تاکنون ۱۰ الی ۱۴ درصد آن محقق شده است. دکتر نظری افزود: نگاه فرهنگی به آموزش های مهارتی باید تغییر کند.

در ادامه این دیدار، بشیری نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: یقیناً دانشگاه جامع علمی کاربردی نقش بسیار مهمی در حل مشکل اشتغال کشور دارد و باید حمایت شود. عضو‌ کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: در جامعه برای این کار باید بسترسازی صورت پذیرد و با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری و شعار سال، فرصت بسیار خوبی برای توسعه آموزش های مهارتی در کشور مهیا شده است.