دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی راهبران آینده عرصه اشتغال و کارآفرینی جامعه هستند

۰۲ تیر ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۹ کد : ۶۱۷۹۰ اخبار واحدهای استانی

با حضور دکتر سلجوقی سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان رضوی، نشست هم اندیشی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان خراسان رضوی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان رضوی، در ابتدای این نشست حجت الاسلام مهدوی نسب مسئول شورای استانی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان خراسان رضوی، گفت: این واحد استانی در فعالیت های فرهنگی از جمله در جشنواره مفلحون بسیار خوش درخشیده و یکی از منتخبان برتر حوزه حجاب و عفاف در استان شده است.
وی بیان کرد: افرادی که در سایر عرصه ها مانند صنعت و خدمات و کشاورزی و ...افرادی که در دانشگاه جامع علمی کاربردی آموزش های مهارتی می بینند و پرورش یافتگان این نظام آموزشی هستند بسان رانندگان و راهبران لوکوموتیو جامعه محسوب می شوند که عهده دار هدایت، اشتغال و کارآفرینی برای  تعدادی از افراد جامعه در آینده می شوند. این رانندگان بخش علمی جامعه هستند و باید دقت داشته باشیم که چگونه این دانشجویان پرورش می یابند، چرا که ما همواره در جامعه با این افراد در ارتباط هستیم و از کالاها و محصولات آنها استفاده می کنیم. لذا باید در پرورش و ایجاد روحیه اخلاقی آنها نیز تلاش کنیم تا بهترین ها را تحویل جامعه بدهیم. همانطور که تا اینجا نشان داده که دانشگاه جامع علمی کاربردی خوب و موفق عمل کرده است.
در ادامه دکتر سلجوقی ضمن اشاره به آغاز پذیرش دوره کارشناسی ناپیوسته در دانشگاه جامع علمی کاربردی در خصوص افزایش کدرشته های این دانشگاه گفت: باتوجه به برنامه های دانشگاه جامع علمی کاربردی در خصوص افزایش فرهنگ مهارت آموزی و ارتقا کیفیت و کمیت دانشجویان مراکز آموزشی با افزایش کدرشته های درخواستی مراکز موافقت کرده است و ما در واحد استانی خراسان رضوی برای ارتقای فرهنگ مهارت آموزی و گسترش آن نیازمند اطلاع رسانی و تبلیغات موثر با همکاری و مشارکت مراکز هستیم و نشست مشورتی امروز فرصت تبادل نظر بیشتر در این خصوص را فراهم آورده است.
سپس دکتر اطمینان مسئول بسیج اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان رضوی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید چمران در خصوص فعالیت های بسیج اساتید، آسیب های موجود در دانشگاه ها و برنامه های پیش رو  و اهمیت توجه به آموزش های علمی کاربردی برای جامعه سخنانی بیان کرد.
گفتنی است در پایان این مراسم از طاهره ضیایی کارمند دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان رضوی به جهت تلاش در عرصه امر به معروف و نهی از منکر و منتخب دانشگاه های این استان در جشنواره مفلحون، تجلیل بعمل آمد.