نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز:

دانشگاه جامع علمی کاربردی در راستای مهارت آموزی و رفع مشکلات اشتغال جامعه گام های بسیار خوبی برداشته است

۱۰ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۹:۰۶ کد : ۶۲۴۹۹ اخبار ستاد

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی در راستای مهارت آموزی و رفع مشکلات اشتغال جامعه ، گام های بسیار خوبی برداشته است که شایسته تقدیر می باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی ، دکتر عابدزاده سرپرست واحد استانی به همراه روسای مراکز آموزش علمی کاربردی و کارکنان این واحد استانی با حجت السلام والمسلمین دکتر آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز دیدار و گفتگو کردند.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی، در ابتدای این جلسه به معرفی اجمالی این دانشگاه پرداخت و گفت: هدف  دانشگاه جامع علمی کاربردی تربیت نیروهای متخصص، کارآفرین و مهارتی می باشد.
وی ضمن بیان برخی از فعالیت های انجام شده در واحد استانی آذربایجان شرقی، افزود: فعالیت های چشمگیری در حوزه فرهنگی، پژوهشی، ورزشی در ماه های اخیر انجام شده اس از آن جمله می توان به گفتمان غدیر، نشست های جهاد تبیین، کارهای پژوهشی و برگزاری استارت آپ ها اشاره کرد.
دکتر عابدزاده ضمن اشاره به اهمیت ارتباط صنعت با دانشگاه، گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی یکی از دانشگاه هایی است که در بطن صنعت و همجوار کارخانجات می باشد و حتی در رشته های مدیریت و خدمات اجتماعی تنها دانشگاهی است که علم و عمل کنار هم می باشد.
سپس نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: اینجانب از آنجایی که در دوره مسئولیت خودم در ارتش، فعالیت در مرکز آموزش علمی کاربردی بود با این دانشگاه آشنایی داشته و از نزدیک با این مجموعه همکاری داشتم.
وی اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی خدمات بسیار ارزشمندی در تربیت نیروهای متخصص انجام داده است و این دانشگاه با استفاده از ظرفیت های خود می تواند در تحقق شعار سال و اشتغال و کارآفرینی جوانان گام های بسیاری بردارد.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر آل هاشم همچنین به اهمیت ارتباط دانشگاه با صنعت و اقتصاد اشاره کرد و گفت: رمز پیروزی و خودکفایی در این است که دانشگاه با اقتصاد و صنعت رابطه تنگاتنگ داشته باشد و در راستای حل مشکلات آن ها گام های اساسی بردارند.
وی در ادامه فعالیت های دانشگاه جامع علمی کاربردی را قابل تقدیر دانست و خاطرنشان کرد: این دانشگاه در راستای مهارت آموزی و رفع مشکلات اشتغال گام های بسیار خوبی برداشته است که شایسته قدردانی می باشد.
نمانیده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی در خاتمه اظهار داشت: از آنجایی که دانشگاه جامع علمی کاربردی توامان علم و عمل را به دانشجویان آموزش می دهد، دانشجویان بعد از دانش آموختگی دیگر دغدغه شغل ندارند چرا که مهارت های یادگرفته به آن ها در اشتغال کمک می کند.