دانشگاه جامع علمی کاربردی درصدد نیازسنجی دقیق و هوشمند بازار کار و آمایش سرزمینی است

۱۱ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۵:۱۶ کد : ۶۲۵۲۲ اخبار ستاد

دکتر سعید نظری مشاور امور مجلس رئیس دانشگاه و سرپرست دفتر هماهنگی امور واحدهای استانی، از مراکز آموزش علمی کاربردی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، کنگان و دشتی بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر، این بازدید در راستای احیاء مراکز آموزش علمی کاربردی منحل شده، پر کردن خلاء موجود در سهم آموزش های مهارتی، بررسی زیرساخت ها، استاندارد های آموزشی و شناخت ظرفیت های مراکز آموزش علمی کاربردی استان بوشهر، انجام شد.
دکتر نظری ضمن بازدید و نشست با رؤسای مراکز آموزشی، به جنبه های حمایتی، هدایتی و راهنمایی مراکز آموزش علمی کاربردی در بستر تعاملات شفاف و اثربخش با واحد استانی و شرکت فعال در جلسات شورای تعامل و هم اندیشی مراکز اشاره و اهمیت اثربخشی علم، نیازسنجی دقیق و هوشمند بازار کار و آمایش سرزمینی، مهارت افزایی و رصد بازار اشتغال دانش آموختگان و تدوین برنامه چهار ساله آموزشی توسط مراکز آموزش علمی کاربردی استان بوشهر را خواستار شد.
وی همچنین با حضور در جلسه شورای تعامل و هم اندیشی رؤسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان بوشهر ضمن تبیین اهداف کلان و برنامه های آتی دانشگاه با تأکید بر نظارت محصول محور و کارایی درونی و بیرونی نظام آموزش های علمی کاربردی، به سئوالات رؤسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان بوشهر پاسخ داد.