نماینده ولی فقیه در استان لرستان:

پیوند بین آموزش‌های کاربردی و مهارتی، ویژگی بارز دانشگاه جامع علمی‌کاربردی است

۱۳ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۰ کد : ۶۲۵۵۹ اخبار ستاد

نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد در دیدار با معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی‌کاربردی، پیوند بین آموزش‌های کاربردی و مهارتی را از ویژگی‌های بارز دانشگاه جامع علمی‌کاربردی برشمرد.

به‌گزارش روابط‌عمومی دانشگاه جامع‌ علمی‌کاربردی استان لرستان،
حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی در دیدار با دکتر صدر، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی‌کاربردی، سرپرست دفنرنوآوری، فناوری و تجاری سازی دانشگاه و همچنین سرپرست و کارکنان این دانشگاه در استان لرستان ضمن اشاره به نرخ بالای بیکاری، تورم و عدم رونق کسب و کار مناسب در استان عنوان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی براساس رسالت آموزشی و توان علمی مدرسان خود، می تواند تغییر مثبتی را در ارائه آموزش‌های مهارتی و ایجاد اشتغال دراستان ایجاد کند.
حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی افزود: انتظار داریم برای ایجاد تغییرات این تحول، علاوه بر همکاری‌های لازم، امکانات بیشتری در اختیار این دانشگاه قرار گیرد.
نماینده ولی فقیه در استان لرستان با اشاره به ویژگی بارز پیوند بین آموزش‌های کاربردی و مهارتی در دانشگاه جامع‌ علمی کاربردی گفت: این دانشگاه می تواند وضعیت استان‌هایی که از توسعه نامتوازن رنج می‌برند را با برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری بلندمدت در تربیت نیروی کار ماهر بهبود ببخشد.

دکتر علی صدر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی‌کاربردی کشور در این دیدار اظهار داشت : ارائه آموزش‌های مهارتی در محیط کار وجه تمایز و مزیت منحصر به فرد این دانشگاه با سایر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور است.
دکتر صدر با اشاره به منویات مقام معظم رهبری درخصوص اهمیت مهارت‌آموزی و ایجاد اشتغال مولد در کشور اظهار داشت: معظم‌له در چند سال اخیر، همواره به اهمیت مهارت‌آموزی و مقوله حمایت از اشتغال و توسعه کارآفرینی پرداخته‌اند که از جمله ماموریت‌ها و رویکردهای اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی است.
وی ادامه داد: در راستای اجرایی کردن سیاست‌های کلی نظام و برنامه‌های دولت مردمی، تبیین و تبلور این سیاست‌ها در دانشگاه جامع علمی کاربردی با توجه به سه ضلع احراز مشاغل مورد نیاز صنعت و جامعه، نظام آموزش مهارتی و نظام صلاحیت حرفه‌ای مورد توجه جدی قرار گرفته است.
دکتر صدر، ارائه آموزش‌های عملی در محیط کار را از ویژگی‌های دانشگاه جامع علمی‌کاربردی برشمرد و تصریح کرد: این ویژگی و بهره‌مندی از توان مدرسان خبره، از دیگر وجوه تمایز این دانشگاه با سایر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی‌کاربردی به فعالیت مراکز صنعتی آموزش علمی‌کاربردی اشاره کرد و گفت: دانشجویان در جوار صنعت به مهارت‌آموزی می‌پردازند و بعد از فراغت از تحصیل، فرصت‌های شغلی بهتری برای ورود به بازار کار خواهند داشت.
وی در پایان مهارت‌آموزی را لازمه ورود به بازار کار عنوان کرد و گفت: افراد با تحصیل در رشته‌های مهارتی و مورد نیاز صنعت و جامعه، امکان ایجاد شغل برای خود و دیگران را فراهم می کنند.

درابتدای این دیدار، محمدرضا جعفری سرپرست دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان لرستان با ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته، به تشریح برنامه‌ها و اهداف این دانشگاه پرداخت.