نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان:

نقش دانشگاه جامع علمی کاربردی برای جبران فقر و بیکاری  بسیار مهم  است.

۰۱ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۶:۳۰ کد : ۶۲۸۶۹ اخبار ستاد
تعداد بازدید:۱۴۴

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان نقش دانشگاه جامع علمی کاربردی برای جبران فقر و بیکاری را بسیار مهم دانست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان، دکتر فتحی مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی و پاسخگویی به شکایات دانشگاه جامع علمی کاربردی با حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده نماینده ولی فقیه استان هرمزگان 
دیدار و گفت و گو‌ کرد.
در این دیدار دکتر فتحی رسالت اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی را تقویت کارآفرینی و ارائه آموزش های عالی علمی کاربردی برای ایجاد اشتغال عنوان کرد.
وی با بیان اینکه  اکثر دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی به شغل مرتبط با درسی که خوانده اند مشغول می شوند، اظهار کرد: این دانشگاه با بیش از ۲۲۰ هزار دانشجو و ۳۷ هزار مدرس در کشور، ظرفیت بسیار گسترده ای برای انجام فعالیت‌های فرهنگی در اختیار دارد.
مشاور رئیس دانشگاه افزود:
 این دانشگاه بدنبال تدوین برنامه های درسی جدید  براساس نیازهای شغلی است تا دانشجویانی که در این دانشگاه تحصیل می کنند، بتوانند شاغل شوند بنابراین هدف اصلی کمک به ایجاد اشتغال در کشور است.
وی ادامه داد: دنبال این هستیم که درصد قابل توجهی از دانش آموختگان دانشگاهی که از مهارت کافی برای جذب در بازار کار برخوردار نیستند، بتوانند با طی دوره های کوتاه مدت و آموزش های لازم ، شاغل شوند و در واقع این دانشگاه پل ارتباطی بین این فارغ التحصیلان با بازار کار باشد.
دکتر فتحی با بیان اینکه،آمایش آموزش عالی مهارتی در تمام واحدهای استانی انجام شده و نیازهای شغلی هر استان‌  استخراج و برای هر مرکز آموزش علمی کاربردی  برنامه چهار ساله تدوین شده است، رویکرد دانشگاه را پاسخگویی به نیاز امروز و نیازآفرینی برای آینده دانست. 
وی تاکید کرد با توجه ظرفیت های گسترده استان هرمزگان دانشگاه جامع علمی کاربردی می تواند در آموزش نیروهای انسانی استان نقش آفرینی کند.  
سپس نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان نقش دانشگاه جامع علمی کاربردی برای جبران فقر و بیکاری را بسیار مهم دانست و به اهمیت ایجاد ارتباط دانشگاه و صنعت در جذب دانش آموختگان به بازارکار تاکید کرد.
حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان اظهار داشت: در حوزه تربیت نیروی خلاق و کارآمد، بیشترین آموزه‌ها را در صحیفه سجادیه می‌بینیم.
وی با اشاره به ماموریت جهاد تبیین عاشورایی امام سجاد (ع)، عنوان کرد: ایشان خلاء تربیتی در جامعه اسلامی را با رویکرد مضامین ادعیه پر و انسان‌های بسیار والایی را تربیت کردند.
حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده با ذکر این نکته که هرمزگان با وجود تمام زیرساخت‌های اقتصادی، رتبه اول فقر کشور را دارد، اظهار داشت: علاوه بر صنایع بزرگ هرمزگان که ظرفیتی را برای استان ایجاد کرده‌اند، که جزو سه استان مهم کشور در    حوزه صنایع دستی است به نحوی که در گذشته کشورهای حاشیه خلیج‌فارس را نیز پوشش می‌داد.
وی با اشاره به جایگاه اول هرمزگان در فقر و بیکاری، بیان کرد: صنایع سنگین و عظیم مستقر در هرمزگان نمی‌تواند نیاز اشتغال استان را تامین کند به همین جهت باید به سمت توسعه گردشگری، کشاورزی، صیادی و سایر بخش‌ها گام برداشت.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان ضمن تاکید بر اهمیت مهارت افزایی در کاریابی، خاطرنشان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی باید بتواند در طول دوران تحصیل مهارت‌های دانشجویان را ارتقاء دهد، تا پس از اتمام دوره تحصیلی بتوانند اشتغال یابند.
وی بیان کرد: ایجاد ارتباط میان دانشگاه و صنعت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است تا خروجی‌ دانشگاه منجر به جذب دانش آموختگان به بازار کار شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، ضمن تاکید بر این نکته که زمینه‌ها برای کاهش فقر و بیکاری باید فراهم شود، خاطرنشان کرد: آموزش‌های مهارتی در دانشگاه باید متناسب با ظرفیت‌ها، شرایط و زیرساخت‌های منطقه‌ای باشد یعنی در منطقه‌‌ای که ظرفیت‌های گردشگری دارد، باید ارائه مهارت‌های حوزه گردشگری در دستور کار قرار گیرد.
وی، با اشاره به اهمیت توجه به نیاز محوری در تعیین رشته‌های دانشگاهی، عنوان کرد: رشته‌های حقوق دانشگاه‌های هرمزگان اگر به صورت تخصصی به موضوع‌های حمل و نقل ریلی، دریایی و هوایی و سایر ظرفیت‌های هرمزگان بپردازد، اثربخشی بسیار بیشتری حاصل خواهد شد.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، با اشاره به اهمیت نیازمحور بودن رشته‌ها و مهارت‌های ارائه شده در دانشگاه، افزود: اگر حوزه‌های آموزشی دانشگاه، مطابق با بن‌مایه‌ها و ظرفیت‌های هرمزگان باشد نیروها به صورت هدفمند دارای تخصص می‌شوند و به راحتی در بازار اشتغال جای خواهند گرفت.