برگزاری چهارمین نشست دوره تبیینی روسا و سرپرستان مراکز آموزش علمی کاربردی استان تهران

۲۶ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۰ کد : ۶۵۰۵۱ اخبار ستاد
تعداد بازدید:۱۸۸۷

چهارمین و آخرین نشست دوره تبیینی روسا و سرپرستان مراکز آموزش علمی کاربردی استان تهران با موضوع بررسی جامعه شناختی حوادث اخیر در سازمان مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در این نشست دکتر حمید دهقانیان جامعه شناس و مسئول اندیشکده اجتماعی و سبک زندگی به تبیین جامعه شناختی حوادث اخیر پرداخت.

حمید دهقانیان جلسه را با توضیح مراحل ایجاد اغتشاشات و آشوب خیابانی و مجازی آغاز کرد و شروع جریان را نحوه برخورد گشت ارشاد با شهروندان خاطی قانون و پس از آن مداخله ی مؤثر شبکه های اجتماعی، سلبریتی ها و نخبگان و گروه های مرجع دانست. وی گفت: حوادث اخیر در عین پیچیدگی دارای انسجام است.

مسئول اندیشکده اجتماعی و سبک زندگی با بیان مثلث عوامل موثر در ایجاد آشوب‌های اخیر، گفت: حوادث اخیر در عین پیچیدگی دارای انسجام است و مشخص است که دارای طراحی یک صحنه گردان است. وی در ادامه عوامل مؤثر در آشوب ها را سه عامل داخلی، زمینه‌ای یا ساختاری و خارجی دانست.

دهقانیان در ادامه با اشاره به ضعف در رسانه های داخلی و صداسیما افزود: مرجعیت رسانه بیش از پیش در حال از بین رفتن است و در یک دهه اخیر صدا و سیما دچار افت مخاطب شدید شده است. ما ضعف در روایت واقعه را داریم.

وی با بیان اینکه معلمان در صدر سرمایه اجتماعی جامعه هستند و مردم بیش از بقیه قشرها به معلم ها و اساتید اعتماد دارند به لزوم مشارکت دانشگاه ها در جهت دهی به افکار دانشجویان اشاره کرد. دهقانیان با ذکر این که حجاب و عفاف عامل سلامت جامعه است با اشاره به اخبار و آمار فروپاشی خانواده و تعرض به زنان در کشورهای غربی که حتی شبکه های ضد ایرانی مثل بی بی سی فارسی مصادیق آن را منتشر کرده اند گفت: حجاب و عفاف مرز فرهنگی است و اگر بهم بخورد تضمین سلامت جامعه بهم می‌خورد.

گفتنی است این نشست ها توسط بسیج اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی و با هدف روشنگری و توجیه مسئولان مراکز آموزش علمی کاربردی نسبت به زمینه‌ها و عوامل موثر در آشوب‌های اخیر برگزار شد و با برگزاری آزمون ارزیابی پایان دوره به کار خود پایان داد.