تصویب و برگزاری دوره کارشناسی ناپیوسته مهندسی فناوری صنایع غذایی گرایش تضمین کیفیت در دانشگاه جامع علمی کاربردی
برای نخستین بار دوره کارشناسی ناپیوسته مهندسی فناوری صنایع غذایی گرایش تضمین کیفیت در دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، علیرضا جمالزاده سرپرست دفتر برنامهریزی درسی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: استفاده از روشهای سیستماتیک مبتنی بر اصول مهندسی و مدیریتی مطابق با ویژگیهای مختلف مواد غذایی و دانش تضمین کیفیت تولید، یکی از راههای مؤثر در تولید غذای سالم است.
جمالزاده در ادامه اظهار داشت: رشته مهندسی فناوری صنایع غذایی گرایش تضمین کیفیت با بهرهگیری از آموزشهای علمی کاربردی و استفاده از دانش روز، توأم با انتقال مهارتهای عملی در کنار مباحث نظری، در ذیل گروه صنعت شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در سال 1401 تدوین، تصویب و مقرر است در مراکز آموزشی مستقر در استان های آذربایجان شرقی، البرز، فارس و خراسان رضوی، اجرا شود.
سرپرست دفتر برنامهریزی درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی تصریح کرد: دانش آموختگان این رشته با داشتن توانمندیها و قابلیتهایی مانند استقرار سیستمهای تضمین کیفیت غذایی، نظارت بر اعمال و رعایت استانداردها در کلیه پروسههای تولیدی، تهیه طرحهای مدیریت پروژه و برنامهریزی و نظارت بر اجرای دقیق تجزیه و تحلیل سامانههای اندازهگیری(MSA)، می توانند شغلِ کارشناس تضمین کیفیت صنایع غذایی، کارشناس استقرار سیستمهای کیفیت غذایی و مسئول فنی صنایع غذایی را احراز نمایند.
دبیر شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی در خاتمه اظهار داشت: در این دوره دروسی نظیر مدل های تضمین کیفیت در صنعت غذا، زنجیره تامین مواد غذایی، تضمین کیفیت در صنایع غذایی لبنی و نوشیدنی ها، صنایع غلات، آجیل و خشکبار، صنایع شیرینی و شکلات، صنایع گوشت، کمپوت و کنسرو در کنار ۵۱۲ ساعت آموزش عملی در محیط واقعی کار در قالب دروس کاربینی و کارورزی ارائه می گردد.