پیام تبریک رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی به مناسبت عید سعید مبعث

۲۹ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۷:۴۸ کد : ۶۶۳۴۱ اخبار ستاد
تعداد بازدید:۹۳۵۷
پیام تبریک رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی به مناسبت عید سعید مبعث

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی طی پیامی، فرخنده سالروز مبعث نبی مکرم اسلام حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص) را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، در پیام دکتر حسین بلندی آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

هُوَ الَّذِی بَعَثَ فِی الْأُمِّیِّینَ رَسُولاً مِنْهُمْ یَتْلُوا عَلَیْهِمْ آیاتِهِ وَ یُزَکِّیهِمْ وَ یُعَلِّمُهُمُ الْکِتابَ وَ الْحِکْمَهَ وَ إِنْ کانُوا مِنْ قَبْلُ لَفِی ضَلالٍ مُبِین
 (آیه 2 سوره جمعه)
اوست که در میان عرب امی، پیامبری از خودشان برانگیخت تا آیات وحی را بر آنان بخواند و آنان را [از آلودگی های فکری و روحی] پاکشان کند و به آنان کتاب و حکمت بیاموزد و آنان به یقین پیش از این در گمراهی آشکاری بودند... 

مبعث برانگیختگیِ انسانی برگزیده‌ و اتّصال او به منبع لایزال علم و قدرت الهی و سرفصلی مهم در تاریخ و تحولات بشر و روز تکوین آیه های رسالت و تجلی رحمت ربانی است.
زیباترین تصویر از بعثت رسول اکرم(ص) و جهان پیش از آن، در کلام امیر بیان، حضرت علی(ع) آمده است. آن پرورده مکتب حضرت محمد(ص) در نهج البلاغه چنین می‌فرماید: پروردگار رسولش محمد را در هنگامه‌ای فرستاد که فاصله قطع رسالت‌های آسمانی و وحی الهی به درازا کشیده بود. مردمان درخواب بلند بی‌خبری فرو رفته و فتنه‌ها کمر به تباهی آفرینی بسته بودند. آتش جنگ‌ها زبانه می‌کشید. دنیا تیره بود و پرفریب، خزان زده بود و یأس آفرین و بی برگ و بار. خشک سالیِ معنویت بود و قحطی حقیقت. نشانه‌های هدایت فرسوده و پرچم‌های گمراهی افراشته بود….

روزگاری بود میوه‌اش فتنه، خوراکش مردار و کسب و کارش آلوده، در دل‌ها هراس بود و در دست‌ها شمشیر که در این هنگام، خداوند پیامبرش محمد(ص) را برانگیخت.
بعثت ، واقعه انگیزش وجود مقدسی است که برانگیزاننده بشر برای سیر در ملکوت عالم و هدیه بزرگی به بشریت است. آخرین پیام‌آور الهی ، مسیر تعالی را بر جویندگان حقیقی هدایت آشکار نمود.
اینجانب به میمنت این عید سعید، ضمن آرزوی وحدت و همگرایی امت اسلامی در سایه‌ سار کلام الهی، عید سراسر نور و معرفت را به همه مسلمانان جهان به ویژه مدرسان، کارکنان و دانشجویان محترم دانشگاه جامع علمی کاربردی تبریک می‌گویم و امیدوارم در درکِ این پیام الهی و پاسداشت مکارم اخلاق، سربلند و موفق باشید. 
    
 


( ۴ )