معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل:
دانشگاه جامع علمی کاربردی می تواند نقش موثری در آموزش مهارت و اشتغال آفرینی داشته باشد
معاون هماهنگی امور استانداری اردبیل گفت: آنچه که نیاز امروز جامعه ما هست، اشتغال جوانان بویژه فارغ التحصیلان دانشگاه هاست و دانشگاه جامع علمی کاربردی می تواند نقش موثری در آموزش مهارت و اشتغال آفرینی داشته باشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل، یاسر عبداللهی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل در دیدار با سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل افزود: آموزش ها باید بصورت عملی و کاربردی انجام و تلاش شود تا رویکرد دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی به سمت آموزش های عملی و مهارتی سوق پیداکند.
عبداللهی در ادامه ضمن اعلام خرسندی از توانمندی ها و ظرفیت های دانشگاه جامع علمی کاربردی آمادگی خود را برای حمایت و همکاری با این دانشگاه و برنامه های شغل محور آن اعلام کرد.
همچنین در این جلسه دکتر تورج حسن زاده سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل نیز ضمن تشکر از حمایت ها و همکاری استاندار و سایر همکاران استانداری، به معرفی این دانشگاه پرداخت و اظهار داشت: زیربنای اساسنامه دانشگاه جامع علمی کاربردی مأموریت گرایی و تربیت تکنسین و نیروهای ماهر مورد نیاز در هر حوزه فعالیت از جامعه بوده و سعی بر حسن انجام این وظیفه و مأموریت می باشد.
وی با معرفی رشته های تحصیلی و دوره های کوتاه مدت و مقطع دار در حال اجرای مهارتی خاطر نشان کرد: ما صرفنظر از آموزش های نظری، دنبال آموزش های مهارتی و شغل محور بوده و رشته هایی که در دانشگاه های نظری مغفول مانده و یا امکان برگزاری آنها نمی باشد، دانشگاه جامع علمی کاربردی به اجرا و آموزش آن ها می پردازد.
سرپرست واحد استانی اردبیل در پایان با اعلام آمادگی دانشگاه جامع علمی کاربردی برای هرگونه همکاری، ارتقای همکاری دستگاه های اجرایی بویژه حوزه استانداری را خواستار شد.