دیدار رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی هلال ایران با رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان رضوی
رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی هلال ایران با حضور در واحد استانی خراسان رضوی با رئیس این واحد استانی دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان رضوی، دکتر سلجوقی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان رضوی در این دیدار با اشاره به ظرفیت دانشگاه جامع علمی کاربردی خصوصاً در حوزه برنامه ریزی درسی و ایجاد مراکز آموزشی علمی کاربردی گفت: دانشجویان در حال تحصیل در رشته های تحصیلی با تناسب درستی از وضعیت اشتغال استان در صنایع، خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر مشغول یادگیری مهارت هستند و تنها در حوزه کشاورزی از این آمار عقب هستیم که بعلت تعطیلی یکباره مراکز آموزش علمی کاربردی ما در حوزه کشاورزی است.
دکتر سلجوقی تصریح کرد: ما در دانشگاه جامع علمی کاربردی دارای مراکز نوآور و خانه های خلاق هستیم که می تواند در برگزاری استارتاپ ها و دوره های کوتاه مدت به حوزه فعالیت های آموزشی جمعیت هلال احمر کمک کند و آماده همکاری در خصوص گسترش مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر برای جذب دانشجوی بین الملل هستیم.
وی با اشاره به چشم انداز دانشگاه جامع علمی کاربردی، همکاری و تعامل موسسه آموزش عالی علمی کاربردی هلال ایران و جمعیت هلال احمر با دانشگاه جامع علمی کاربردی را موجب گسترش فرهنگ مهارت آموزی در جامعه خواند و نتیجه آنرا مفید و موثر برای جامعه برشمرد.
در ادامه این دیدار خانم دکتر مهریزی رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی هلال ایران نیز با اشاره به فعالیت های بین المللی هلال احمر ایران و همراهی نزدیک این جمعیت با فدراسیون بین المللی صلیب سرخ، جمعیت هلال ایران را دارای ظرفیت گسترده ای برای همکاری و تعامل دوطرفه با دانشگاه خواند و گفت: ما می توانیم با انعقاد تفاهم نامه هایی متناسب با اسناد بالادستی دانشگاه و هلال احمر کشور فعالیت هایی مشترکی را درحوزه فعالیت های هلال احمر و دوره های آموزشی کوتاه مدت داشته باشیم
همچنین ذاکریان رئیس جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی نیز در این دیدار، آمادگی این جمعیت برای تعامل کامل در همکاری های مشترک دانشگاه جامع علمی کاربردی و هلال احمر را اعلام کرد.