مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان زنجان:
دانشگاه جامع علمی کاربردی درآموزش مهارت شغل های مرتبط با میراث فرهنگی و گردشگری موفق عمل کرده است
مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان زنجان گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان درآموزش مهارت شغل های مرتبط با میراث فرهنگی و گردشگری موفق و موثر عمل کرده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان، مشاور رئیس و سرپرست دفتر همکاریهای علمی بین المللی این دانشگاه جامع علمی کاربردی با همراهی رییس واحد استانی زنجان با مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان زنجان دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار صفوی مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان زنجان ضمن تشریح سیاستهای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور، اظهار داشت: آموزش رشته شغل های رایج در میراث فرهنگی و گردشگری مصداق خوبی برای آموزش های مهارتی بوده و دانشگاه جامع علمی کاربردی در این راستا، فعالیت های قابل توجه و موثری در سطح جامعه داشته است.
وی آمادگی خود را در جهت ارائه تسهیلات به دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی که در حوزه تخصصی میراث فرهنگی و گردشگری فعالیت می کنند اعلام کرد.
صفوی به موضوع برگزاری رویدادها و مناسبتهای منطبق بر آیین و رسوم کشور به عنوان زمینه تحقق توسعه گردشگری اشاره کرد و گفت: برپایی این جشنواره ها باعث آشنایی مردم با فرهنگ استفاده از تغذیه سالم، شناخت بیشتر آنها از غذاهای سنتی، بومی، محلی و نیز افزایش شور و نشاط و همدلی و همکاری بین کشورهای خارجی و ایران میشود.
وی بیان کرد: امید میرود استان زنجان بتواند سهم خود از توسعه گردشگری در کشور را به دست آورد.
مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان زنجان افزود: در راستای مأموریت این اداره کل، استفاده از ظرفیت و توانمندی دانشگاهها در قالب توسعه آموزش های مهارتی مورد نیاز و انجام طرحهای پژوهشی در دستور کار قرار دارد.
وی اظهار امیدواری کرد اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان زنجان با دانشگاه جامع علمی کاربردی استان ، همکاریهای بیشتری در بخش آموزش های مهارتی تخصصی داشته باشد.
همچنین در این دیدار دکتر محمدحسین موسی زاده مشاور رئیس و سرپرست دفتر همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: در جشنواره غذای بین المللی اکو- جاده ابریشم میتوانیم دوره های آموزشی مهارتی تخصصی را برای شرکت کنندگان یا بازدیدکنندگان برگزار کنیم و میتوان از مراحل پخت غذاهای خارجی و ایرانی افراد شرکت کننده در این رخداد بین المللی مستندی را تهیه کرد و در اختیار شرکت کنندگان قرار داد.
دکتر موسی زاده افزود: احیای غذاهای سنتی و بومی؛ معرفی آداب و رسوم و فرهنگ غذایی استان؛ آگاهسازی و آموزش به افراد جامعه با هدف پیشگیری از بیماریها و اصلاح سبد غذایی آنها و نیز آشنایی مخاطبان با اصول صحیح تغذیه و استفاده از مواد غذایی سالم، طبیعی و ارگانیک از جمله اهداف ما برای در برگزاری دوره آموزشی در این جشنواره است.
وی گفت: هم اکنون ما ۴۰ مرکز آشپزی در ایران داریم و میتوانیم از این ظرفیت بسیار بالا و توانایی آشپزان در جشنواره بین المللی غذای اکو- جاده ابریشم استفاده کنیم و بتوانیم روابط خود را با کشورهای خارجی در حوزه آشپزی و غذا افزایش دهیم.
سپس دکتر میرنریمان یوزباشی سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان گفت: تلاش داریم با اجرای طرحهای تحولی، علاوه بر رونق اقتصادی منطقه، پشتیبان توسعه هوشمند استان زنجان باشیم.
وی اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی در دوره مدیریتی جدید به دنبال تسهیل و تسریع اشتغال از طریق آمایش آموزش مهارتی مطابق با سند توسعه ای استان و تضمین اشتغال است و برنامههای خود را در این حوزه براساس انتظارات مردم از دانشگاه در اولویت قرار داده است.
دکتر یوزباشی در خاتمه ضمن اعلام آمادگی دانشگاه جامع علمی کاربردی جهت رفع نیازهای آموزشی مهارتی اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان زنجان، اظهار امیدواری کرد با همکاری سازنده دو مجموعه تاثیرات قابل توجهی در رونق اشتغال استان انجام شود.