نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی:

دانشگاه جامع علمی کاربردی از ظرفیت ویژه‌ای برای تدوین رشته‌های جدید و مورد نیاز بازار کار برخوردار است

۱۳ تیر ۱۴۰۲ | ۱۸:۰۲ کد : ۶۸۲۳۲ اخبار ستاد
تعداد بازدید:۱۹۲

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی از ظرفیت ویژه‌ای برای تدوین رشته‌های جدید و مورد نیاز بازار کار برخوردار است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین، دکتر فاطمه محمدبیگی نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس واحد استانی، با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری بر لزوم هماهنگی میان فعالیت‌ آموزش عالی با نیاز واقعی جامعه، دوره‌های آموزش مهارتی کوتاه مدت این دانشگاه را ظرفیتی بسیار ویژه در توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور عنوان کرد و اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی از ظرفیت ویژه‌ای برای تدوین و ارائه رشته‌های جدید و مورد نیاز بازار کار برخوردار است و توانسته از این بستر برای رفع نیاز منابع انسانی کشور به آموزش های کاربردی و مهارت محور استفاده کند. وی با تاکید بر جایگاه مهارت‌آموزی در اشتغال‌آفرینی، توسعه فعالیت دانشگاه جامع علمی کاربردی در مناطق کمتر توسعه یافته را یک ضرورت دانست.

دکتر محمدبیگی با تاکید بر ضرورت شناسایی جامعه هدف دانشگاه در مناطق کمتر توسعه یافته، موضوع آموزش مهارتی در حوزه گردشگری و کشاورزی مدرن را هم از منظر اشتغال‌زایی و هم از منظر افزایش بهره‌وری مهم ارزیابی کرد و افزود: استان قزوین با دارا بودن 1400 اثر تاریخی ثبت شده، رتبه اول کشوری را در این زمینه در اختیار دارد که این موضوع در کنار موقعیت کم نظیر طبیعی مناطق الموت، طارم، آوج و دشت قزوین بهترین فرصت را برای توسعه گردشگری و تولید محصولات کشاورزی فراهم کرده است.

وی با اشاره به جایگاه نیروی انسانی در توسعه گردشگری گفت: اگر می خواهیم از ظرفیت گردشگری برای توسعه استان قزوین و ایجاد اشتغال استفاده کنیم باید آموزش عالی مهارتی را جدی بگیریم.

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی، امکانات تشکل‌های مردمی و نهادهای انقلابی نظیر بسیج سازندگی را بستر مناسبی برای توسعه دوره‌های آموزش عالی کوتاه مدت علمی کاربردی در مناطق کمتر توسعه یافته دانست و این امر را مصداق امیدآفرینی در کشور عنوان کرد.

همچنین در این دیدار دکتر محمد دوسرانیان مقدم رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین نیز با بیان اینکه رشته‌های متنوع مهارتی و سرفصل‌های روزآمد آموزشی ، مزیت نسبی این دانشگاه در میان سایر زیرنظام‌های آموزش عالی کشور است، اظهار داشت: در پذیرش آتی، بر مبنای سند آمایش استانی تعداد 20 رشته جدید در مقاطع‌ کاردانی و کارشناسی ناپیوسته به رشته‌های این دانشگاه اضافه شده است که این موضوع از توان تطبیق‌پذیری دانشگاه جامع علمی کاربردی با نیازهای بازار اشتغال حکایت دارد.

دکتر دوسرانیان مقدم، با اشاره به تصویب برنامه درسی 15 دوره کوتاه مدت آموزش عالی مهارتی در آخرین جلسه کمیسیون برنامه‌ریزی درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین، خاطر نشان کرد: پشتوانه قانونی این کمیسیون در خدمت تامین نیازهای آموزشی نیروی انسانی شاغل در بخش‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، هنری و خدمات اجتماعی استان قزوین قرار دارد.