تصویب برگزاری دوره های آموزشی علمی کاربردی برای مراکز خدمات گردشگری و هتلداری استان اردبیل
طی نشستی با حضور مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل و جمعی از اساتید دانشگاه در حوزه گردشگری ، با برگزاری دوره های آموزش بدو تأسیس مراکز خدمات گردشگری و هتلداری و بوم گردی توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل موافقت شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل، دکتر تورج حسنزاده رئیس واحد استانی با اعلام این خبر افزود: پیرو جلسه مشترک دکتر بلندی رییس دانشگاه با دکتر عاملی استاندار اردبیل و بر اساس پیگیری و هماهنگی های انجام شده با مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، مقرر شد این دوره ها توسط مراکز آموزش علمی کاربردی استان برگزار شود.
دکتر حسن زاده با اشاره به اهمیت آموزش افزود: آنچه در صنعت گردشگری مغفول مانده است بحث خدمات است که لازمه ارائه خدمات صحیح در این حوزه، امر آموزش است.
وی دانشگاه جامع علمی کاربردی را یک ظرفیت مهم برای آموزش های مهارتی عنوان و تصریح کرد: ما آمادگی داریم به منظور ایجاد تحول اساسی و بنیادی در صنعت گردشگری و هتلداری استان، دورههای کوتاه مدت را در زمینه ها و موضوعات مختلف برگزار کنیم.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل به ۸ سطح مهارتی موجود در سطوح حرفه ای اشاره کرد و یادآور شد: سطوح ۱ تا ۴ ویژه افراد زیردیپلم بوده و توسط نهاد مربوطه آموزش داده می شود و دانشگاه جامع علمی کاربردی آموزش های از سطح 4 تا 8 را اجرا می کند که این سطوح به منظور آموزش مهارتهای تکمیلی برای افراد بالای دیپلم می باشد.