پاسخگویی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان در سامانه ارتباط مردمی دولت

۲۹ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۲ کد : ۶۹۳۱۲ اخبار واحدهای استانی
تعداد بازدید:۶۱

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان با حضور در محل سامانه سامد (سامانه الکترونیکی ارتباط مردمی دولت)، پاسخگوی سوالات و تماس های مردمی و جامعه هدف این دانشگاه بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان، باتوجه به استفاده از ظرفیت های دولت الکترونیک در خدمت رسانی به مردم و در راستای اجرای نظام نامه مدیریت ارتباطات مردمی در بستر سامد، دکتر مسعود ایرانمنش رئیس واحد استانی کرمان از طریق سامانه تلفنی 111 (سامد) به صورت مستقیم به درخواست‌های مردمی پاسخ داد.

گفتنی است این سامانه بنا بر تاکیدات مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری مبنی بر استمرار تعامل مردم و دولت و ادامه روند پاسخگویی مدیران به مطالبات مردمی و افکار عمومی و به منظور ایجاد بستر مناسب برای تعامل آسان مردم و دولت برقرار است.