استاندارهمدان:

تقویت دانشگاه جامع علمی کاربردی بسیار مهم است

۰۷ مهر ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۴ کد : ۶۹۵۲۴ اخبار ستاد
تعداد بازدید:۴۸۱۵

استاندار همدان در دیدار با سرپرست واحد استانی همدان گفت: تقویت دانشگاه جامع علمی کاربردی بسیار مهم است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان، دکتر علیرضا قاسمی‌فرزاد استاندار همدان در دیدار با دکتر سعید نظری سرپرست واحد استانی، اظهار داشت: خروجی و برون‌داد دانشگاه جامع علمی کاربردی افراد حرفه‌ای و ماهر هستند.

استاندار همدان توجه به آمایش آموزش عالی را مهم دانست و گفت: کیفیت بخشی آموزش موثر در دانشگاه جامع علمی کاربردی باعث می شود فارغ‌التحصیلان این دانشگاه جزء سرآمدهای آموزش عالی باشند.

وی با تاکید بر اهمیت وجود دانشگاه‌های مهارتی افزود: وجود دانشگاه جامع علمی کاربردی ضرورت دارد.در این دیدار سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان با تشکر از حمایت‌های استاندار همدان، گزارشی از وضعیت مراکز آموزش علمی کاربردی این استان، تعداد دانشجویان و مدرسان فعال در این مراکز را ارائه کرد.

وی بهبود کیفیت آموزشی، توسعه آموزش های مهارتی و محصول محور بودن را از جمله برنامه های دانشگاه جامع علمی کاربردی عنوان کرد و افزود: توسعه آموزشهای کوتاه مدت، تاسیس و راه‌اندازی مراکز جدید با شرط تضمین اشتغال از دیگر اولویت‌های دانشگاه است.

دکتر نظری اجرای صلاحیت حرفه‌ای برای مشاغل و اصناف را یکی دیگر از ماموریت های دانشگاه جامع علمی کاربردی برشمرد و از فراهم شدن مقدمات این برنامه در استان همدان خبر داد.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان طرح آباد را از برنامه های پیش‌روی این دانشگاه برای ارتقاء مهارت دانش‌آموختگان و دانشجویان دانشگاها عنوان کرد و افزود: دانشگاه جامع علمی‌کاربردی به منظور مهارت‌افزایی و ارتقای توان اشتغال‌پذیری دانش‌آموختگان فاقد مهارت این طرح آباد را تدوین و بر اساس آن دانش آموختگان زیر نظام نظری با گذراندن یک یا چند دوره کوتاه مدت مهارتی تخصصی در محیط کار واقعی، توانمندی لازم برای ورود به بازار کار را به دست خواهند آورد.