دیدار فرماندار شهرستان پاسارگاد با رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۵:۵۲ کد : ۷۲۹۱۲ اخبار واحدهای استانی
تعداد بازدید:۱۵۹۴

فرماندار شهرستان پاسارگاد با رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس در زمینه رفع مسائل و مشکلات مرکز آموزش علمی کاربردی پاسارگاد دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس، مهندس سجاد قنبری در دیدار با دکتر شاهرخ جم با تاکید بر لزوم تعامل و هم‌افزایی هرچه بیشتر دانشگاه با تیم مدیریتی این شهرستان اظهار داشت: شهرستان پاسارگاد با دارا بودن سرمایه‌های اجتماعی فراوان از جمله نیروی انسانی جوان و خلاق، می‌تواند با کمک این دانشگاه در حوزه های مختلف نقش موثری را ایفاء کرده و به این وسیله علاوه بر توان‌افزایی و افزایش نقاط قوت، در زمینه رشد و شکوفایی بیشتر گام بردارد.
وی با تاکید بر نقش آموزش های مهارتی و مراکز آموزش علمی کاربردی در ارتقاء سطح علمی و فرهنگی جامعه، از نقش دانشگاه جامع علمی کاربردی در شهرستان پاسارگاد سخن گفت و با اشاره به ظرفیت بالا و توانمندیهای مرکز آموزش علمی کاربردی پاسارگاد، از تعامل و همکاری ادارات با این مرکز آموزشی در هم افزایی علمی، فرهنگی و صنعتی شهرستان و بویژه هم افزایی در حل علمی مسائل شهرستان استقبال کرد.
قنبری با قول مساعدت و همکاری لازم در زمینه رفع مشکلات ساختمان مرکز آموزش علمی کاربردی پاسارگاد، وجود بدنه علمی و تخصصی در این مرکز را نقطه قوتی برای شهرستان قلمداد و بهره گیری از ظرفیت های موجود در مباحث تحقیقاتی و عملیاتیِ این مرکز را در رفع مشکلات و مسائل شهرستان الزامی دانسته و خواستار ارتباط، تعامل و همکاری هرچه بیشتر دانشگاه با شهرستان شد.
در ادامه دکتر شاهرخ جم رییس واحد استان فارس ضمن تشکر از فرماندار پاسارگاد و حمایت های همه جانبه تیم مدیریتی این شهرستان از مرکز آموزش علمی کاربردی پاسارگاد گفت: این واحد استانی آمادگی خود را جهت همکاری و همفکری بیشتر با ادارات و نهادهای شهرستان پاسارگاد در راستای توسعه فضای آموزشی و همچنین رشد و توسعه فعالیت های علمی، پژوهشی، فناوری ، فرهنگی و ورزشی مرکز آموزش علمی کاربردی پاسارگاد را اعلام می کند.