مدیرعامل کارخانه صنایع غذایی ماستر فوده:

کمک به ایجاد اشتغال پایدار نتیجه اجرای آموزش های مهارتی توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی است

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۲:۵۹ کد : ۷۲۹۴۴ اخبار واحدهای استانی
تعداد بازدید:۶۱

مدیر کارخانه صنایع غذایی ماستر فوده گفت: کمک به ایجاد اشتغال پایدار ، نتیجه اجرای آموزش های مهارتی توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی ، مهندس محمدرضا صالح پرهیزکار در دیدار با رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی با بیان این مطلب و با اشاره به نیازهای بخش صنعت به تربیت نیروهای ماهر و متخصص در کشور افزود: باتوجه به وضعیتی که صنایع مختلف کشور در رقابت با یکدیگر دارند، چاره ای جز آموزش و تربیت نیروهای مهارتی برای بخش های متنوع صنایع وجود ندارد.
مدیر کارخانه صنایع غذایی ماستر فوده افزود: آموزش های مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی با تدوین سرفصل های درسی متناسب با نیازهای مختلف در کشور، باعث ایجاد تناسب بین رشته های دانشگاهی و نیازهای مختلف در حوزه های صنعت، کشاورزی، مدیریت و هنر شده است.
وی گفت: در واقع با ایجاد تناسب بین علم و عمل در این دانشگاه، هم بخش صنعت از تغییرات به وجود آمده منتفع می شود و هم بخش دانشگاهی در کشور می تواند از ظرفیت های موجود در صنایع برای انتقال بهتر مفاهیم استفاده کند.
صالح پرهیزکار افزود: تلاقی علم و عمل در دانشگاه جامع علمی کاربردی همان ارتباط بین صنعت و دانشگاه است که می تواند راه گشای بسیاری از مشکلات در صنایع باشد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی نیز با تشریح وضعیت آموزش عالی در کشورهای مختلف، به تبیین وضعیت نظام آموزش عالی در کشور پرداخت و با بیان تفاوت های دانشگاه جامع علمی کاربردی با سایر دانشگاه ها در کشور گفت: پویایی موجود در تدوین سرفصل های درسی در این دانشگاه یکی از تفاوت های اساسی با سایر آموزش ها در کشور است.
دکتر علیرضا نظام آبادی افزود: در دانشگاه جامع علمی کاربردی می توان برای هر مجموعه ای متناسب با نیاز آن مجموعه سرفصل درسی جدید تدوین کرد و با استفاده از تجارب و مهارت مدرسین خبره، برای آن نیاز، نیروی انسانی ماهر آموزش داده و وارد بازار کار کند.
وی گفت: در حال حاضر در دانشگاه جامع علمی کاربردی طرح های بسیاری در خصوص کمک به کاهش بیکاری در سطح کشور در دستور کار قرار دارد که می توان به طرح آباد، بحث صلاحیت حرفه ای ، جذب دانشجو با تضمین اشتغال، پیگیری ارائه تسهیلات اشتغالزایی از محل تبصره 18 و بحث نظارت هوشمند در مراکز آموزش علمی کاربردی اشاره کرد.
دکتر نظام آبادی افزود: راه اندازی مراکز آموزش علمی کاربردی در مناطق مختلف می تواند موجب ارتقاء مهارت ها، افزایش بهره وری، افزایش کیفیت و کاهش زمان تولید در آن مناطق شود.
مدیر توسعه سرمایه های انسانی و بهره وری صنایع غذایی ماستر فوده نیز در این نشست با تبیین شرایط کاری و تخصص نیروهای انسانی شاغل در صنایع گفت: آموزش و ارتقاء سطح مهارت کارکنان یک مجموعه باعث افزایش راندمان کاری و در نتیجه بازدهی و سود آوری بیشتر می شود.
دکتر غلامرضا عزیزی با اشاره به اهداف کوتاه مدت و بلند مدت در صنایع غذایی ماستر فوده افزود: در راستای احترام به سلایق و درخواست شهروندان، بالابردن سطح علمی و مهارتی کارکنان شرکت همیشه یکی از دغدغه های مسئولین بوده و با بررسی شرایط آموزشی در کشور، آموزش های مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی یکی از گزینه های تاثیر گذار در این رابطه ارزیابی شده است که امیدواریم با همکاری مسئولین این دانشگاه گام های خوبی در رسیدن به اهداف شرکت و ارتقاء سطح ارائه خدمات در کشور برداشته شود.
گفتنی است این جلسه به منظور راه اندازی مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت ماستر فوده برگزار شد.
 


( ۷ )