سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی:
ارتباط دانشگاه جامع علمی کاربردی و صنعت موجب اشتغال زایی و شکوفایی تولید می شود
دکتر فتحی سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی در بازدید از کارخانه تولید ایمپلنت کیمیا کاشت اطباء کردستان گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی و تولیدکنندگان بخش صنعتی با گسترش ارتباطات و همکاری های دوجانبه، می تواننداشتغال زایی و شکوفایی تولید را در کشور رقم بزنند
.به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کردستان، دکتر فتحی سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و دکتر شاهین فکور رئیس واحد استان کردستان از کارخانه تولید ایمپلنت ، دستگاه متقاضی مرکز آموزش علمی کاربردی کیمیا کاشت اطباء بازدید کردند. دکتر فتحی ضمن بازدید از بخش های مختلف تولید و فنی کارخانه کیمیا کاشت اطباء اظهارداشت: تولیدکنندگان انسان های بزرگی هستند که می توانند با اشتغال زایی موجب رشد و شکوفایی منطقه و کشور شوند و معظل بیکاری را برطرف کنند.
وی افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی باتوجه به فلسفه وجودی ضمن ارائه آموزش های مهارت محور و تربیت نیروی متخصص در مسیر اشتغال زایی حرکت می کند این دانشگاه با رویکرد جدید درخصوص جذب دانشجو در رشته های تحصیلی با تضمین اشتغال برای اولین بار در نظام آموزشی عالی کشور گام مهمی را در بحث اشتغال برداشته است. وی خاطر نشان کرد: ظرفیت و توانمندی این دانشگاه در زمینه برگزاری دوره های کوتاه مدت تخصصی و قابلیت های آموزشی این کارخانه تولید ایمپنلت زمینه را برای راه اندازی مرکز و پایلوت موضوعی و خاص آموزش های کوتاه مدت ایمپلنت در کشور را فراهم کند.
دکتر فتحی تصریح کرد: مرکز آموزش علمی کاربردی کیمیا کاشت اطباء با تشکیل انجمن علمی در مرکز و با بهره گیری از قابلیت علمی این کارخانه دانش بنیان می تواند در حل مسئائل تخصصی این حوزه به جامعه کمک کند.
در ادامه دکتر شاهین فکور رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کردستان اظهار داشت: شرکت دانش بنیان کیمیا کاشت اطباء از 2 منظر قابل توجه و شاخص است. اول اینکه به عنوان یک مجموعه بین المللی در صنعت تولید ایمپلنت دندان فعالیت دارد و یک سوم ایمپلنت کشور محصول تولید این کارخانه است و دوم اینکه این واحد صنعتی دستگاه متقاضی مرکز آموزش علمی کاربردی کیمیا کاشت سنندج می باشد و رشته های مرتبط با خط تولید را ارائه می کند و تنها مرکز در جوار صنعت استان می باشد سال گذشته برای 23 نفر تضمین اشتغال از میان دانش آموختگان خود را عملیاتی کرده است.
مهندس عربی مدیرعامل کارخانه کیمیاکاشت اطباء نیز ضمن معرفی بخش های مختلف و خط تولید این مجموعه بیان کرد: این شرکت در سال 93 به عنوان اولین تولید کننده در ایران و خاورمیانه در زمینه بهداشت دهان و دندان شروع به فعالیت کرد. وی افزود: این مجموعه دانش بنیان 198 محصول مرتبط بهم در چهار حوزه و با ظرفیت سالانه 450 هزار عدد در سه شیفت کاری تولید دارد و می تواند تا یک میلیون عدد هم افزایش یابد. مدیرعامل کارخانه کیمیاکاشت اطباء تاکید کرد: بزرگترین نعمت این کارخانه این است که کارآمدترین و متخصص ترین نیروهای شاغل در اینجا از طریق خروجی مرکز آموزش علمی کاربردی تحت حمایت این کارخانه قرار می گیرند که مهارت و دانش خود را از این مرکز آموزشی کسب می کنند به همین منظورامیدواریم مسئولان دانشگاه جامع علمی کاربردی شرایط را برای توسعه رشته های مرکز فراهم کنند.