برگزاری همایش بزرگداشت بانوی انقلاب خدیجه ثقفی
همایش بزرگداشت بانوی انقلاب خدیجه ثقفی همسر امام راحل در سالن اجلاس سران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، همایش بزرگداشت بانوی انقلاب خدیجه ثقفی همسر امام راحل با حضورخانواده امام(ره)، حجت الاسلام سیدحسن و علی خمینی ، حجت الاسلام حسن روحانی، آیت الله هاشمی رفسنجانی، معصومه ابتکار، شهین دخت ملاوردی، حجت الاسلام والمسلمین گلپایگانی، اسحاق جهانگیری و جمعی از شخصیت های سیاسی برگزار شد.
در این مراسم حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور محترم با اشاره به نقش زنان در انقلاب گفت: من معتقدم که دیدی که امام خمینی (ره) نسبت به زنان جامعه داشت، نمی تواند بی تاثیر از شرایط خانه امام و اخلاق و رفتار همسر ایشان باشد.
همچنین وی بیان کرد: ما در اسلام زن سالاری و مردسالاری نداریم، آنچه داریم شایسته سالاری است. امروز دولت وظیفه خود می داند تا برای زنان جامعه مسیر پیشرفت و تعالی را فراهم کند تا بتوانند در صحنه مدیریت جامعه حضور یابند و دولت وظیفه خود می داند که نسبت به حضور و استفاده برابر زنان از فرصت های اجتماعی شرایط را فراهم آورد.
طی این مراسم از مجموعه ۵ جلدی کتاب و سند هویتی بانو خدیجه ثقفی به مناسبت بانوی انقلاب اسلامی توسط آیت الله هاشمی رفسنجانی رونمایی شد.
همچنین تعدادی از کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی در این مراسم حضور داشتند.