استاندار مرکزی:

دانشگاه جامع علمی کاربردی ظرفیت های بسیار خوبی در حوزه مهارت افزایی و کمک به ایجاد اشتغال پایدار دارد

۲۳ مهر ۱۴۰۳ | ۱۳:۳۹ کد : ۷۵۸۵۸ اخبار ستاد
تعداد بازدید:۱۳۵۰

استاندار مرکزی در دیدار رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی بر ظرفیت های این دانشگاه در حوزه مهارت افزایی و کمک به ایجاد اشتغال پایدار تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، به مناسبت سی و سومین سال تأسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر علیرضا نظام‌آبادی رئیس این دانشگاه با دکتر فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی دیدار و گفتگو کرد.
استاندار مرکزی در این دیدار با اشاره به ظرفیت‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: این دانشگاه باتوجه به سرفصل هایی که داراست در حوزه مهارت افزایی ظرفیت بسیار خوبی دارد، حضور در محیط واقعی کار مزیتی است که در آموزش های مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی وجود دارد و این موضوع دانشگاه جامع علمی کاربردی را از سایر دانشگاه ها در بحث مهارت افزائی و اشتغالزائی ممتاز می سازد.
 دکتر مخلص الائمه افزود: طرح آموزش دانش آموختگان دانشگاهی با عنوان آباد و پذیرش دانشجو با تضمین اشتغال در کنار آموزش های مهارت محور و ایجاد مراکز مشاوره و کارآفرینی در مراکز آموزشی، ظرفیت های بسیار خوبی برای ایجاد اشتغال جوانان ایجاد می کند و دانشگاه ها بدون توجه به ضرورت‌ها و نیازهای واقعی بازار کار نباید نسبت به جذب دانشجو اقدام کنند.
استاندار مرکزی در ادامه اظهار داشت: آموزش و تحصیل باید متناسب با نیازهای بازار کار و در جهت رفع موانع در کشور و استان باشد و پیشرفت کشور در گرو تلاش جوانان دانشمندی است که با تلفیق علم و عمل در راستای رونق تولید در کشور فعالیت می کنند و این تلاش باعث ایجاد اشتغال و در نتیجه رفع معضلات ناشی از بیکاری در جامعه می شود.
در ابتدای این دیدار، دکتر علیرضا نظام آبادی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی با اشاره به سالروز تاسیس دانشگاه گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی در 18 مهرماه سال 1370 با هدف افزایش سطح مهارت شاغلین بخش های مختلف صنعتی، اقتصادی، مدیریتی، اجتماعی و فرهنگی با مشارکت سازمان ها و دستگاههای اجرایی دولتی و غیر دولتی برای آموزش نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز بخش های مختلف جامعه تاسیس شد. وی در ادامه به تشریح فعالیت های دانشگاه جامع علمی کاربردی در راستای اشتغالزائی پرداخت و افزود: آیین نامه طرح آموزش برای اشتغال دانش آموختگان دانشگاه ها با حمایت های رئیس جمهور شهید در هیأت دولت به تصویب نهایی رسید و برای هر یک از دستگاه های اجرایی تکالیفی مشخص شده است، در این طرح از طریق ارایه آموزش های مهارتی برای جبران خلأ مهارت های شغلی در سطوح آموزش عالی و بر اساس آمایش و نیاز سنجی آموزشی و شغلی عمل می شود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی اظهار داشت: محتوای آموزشی در دانشگاه جامع علمی کاربردی بر مبنای طرح آمایش سرزمینی انجام شده و مشاغل مختلف مورد نیاز کشور با کمک افراد خبره، ماهر و با تجربه در این زمینه ها آماده می شود و به همین دلیل دانش آموختگان دانشگاه به راحتی می توانند جذب بازار کار شوند و دیگر نیازی به آموزش مجدد نخواهند داشت.
دکتر نظام آبادی درخصوص اجرای صلاحیت حرفه ای توسط دانشگاه نیز توضیحاتی ارائه کرد و گفت: ارزیابی و بررسی شایستگی های شغلی با استفاده از پتانسیل های دانشگاه جامع علمی کاربردی در ارتقاء و بالابردن کارآیی در دستگاه های اجرایی تاثیر بسزایی دارد و امیدواریم با حمایت مسئولین استان بتوانیم گام های خوبی در اشتغال استان برداریم.
 


( ۱ )