امام جمعه موقت بوشهر:

آموزش های مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی در راستای کمک به ایجاد اشتغال در کشور است

۱۴ آبان ۱۴۰۳ | ۰۹:۲۷ کد : ۷۶۲۴۸ اخبار ستاد
تعداد بازدید:۱۲۲۹

امام جمعه موقت بوشهر گفت: آموزش های مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی در راستای کمک به ایجاد اشتغال در کشور است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر، حجت الاسلام والمسلمین یوسف جمالی امام جمعه موقت بوشهر و رئیس شورای هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان در دیدار با رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، معاونین و جمعی از رؤسای مراکز آموزشی، اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی مجموعه ای است بسیار کارآمد و نزدیک به میدان شغل، همچون مسجدی که در دل بازار بنا نهاده شده است.
حجت الاسلام والمسلمین جمالی افزود: از عمده تفاوت ها و مباحث امروزی جامعه ما با دنیای غرب مسئله پر اهمیت آینده پژوهی است و کسانی موفق هستند که آینده را امروز ببینند و موفق تر از آنها کسانی هستند که آینده را بسازند.
امام جمعه موقت بوشهر در ادامه اصلی ترین نیاز کشور را ایجاد اشتغال مولد و پایدار عنوان کرد و کسب آموزش های مهارتی در دانشگاه جامع علمی کاربردی را یکی از بهترین راه ها برای رسیدن به این مهم دانست و افزود : دانشگاه جامع علمی کاربردی امروز توانسته است گام های خود را در آینده پژوهی بر اساس نیاز سنجی و ایجاد نیاز مورد انتظار جامعه، به خوبی ترسیم نماید.
امام جمعه موقت بوشهر در ادامه بیان کرد: استان بوشهر به واسطه اینکه قطب صنعتی و انرژی کشور می باشد به شدت نیاز مند نیازسنجی دقیق در راستای ایجاد اشتغال پایدار و آموزش های مهارتی است که این وظیفه خطیر بر عهده دانشگاه جامع علمی کاربردی می باشد.
همچنین در این دیدار دکتر فضل اله لک رئیس واحد استانی بوشهر با اشاره به برنامه ها و فعالیت های دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزه توسعه کیفی و مأموریت گرا کردن مراکز، تقویت و توسعه رشته های تخصصی شغل محور باتوجه به مزیت های منطقه ای، آموزش براساس آمایش سرزمینی، احراز صلاحیت حرفه ای و توسعه تک پودمان های تخصصی افزود: فلسفه وجودی دانشگاه جامع علمی کاربردی مأموریت گرایی و تربیت تکنسین و نیروهای ماهر مورد نیاز در هر حوزه فعالیت از جامعه و بازارکار است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی همسو با سیاست های کلان و متناسب با مأموریت ترسیم شده با درک اهمیت آمایش سرزمین، از سال 1400 تنظیم سند آمایش آموزش عالی علمی کاربردی را به عنوان اولویت اصلی در دستور کار قرار داد و در حال حاضر این سند متناسب با آمایش سرزمین هر استان تهیه شده و مبنای پذیرش های دانشگاه قرار گرفته است. سند آمایش آموزش عالی مهارتی با رویکرد جهت دهی، نیازسنجی و نیازآفرینی طی ۴ سال در همه استان ها از جمله استان بوشهر اجرا می‌شود.
دکتر لک در ادامه با اشاره به تدوین و تصویب طرح آباد دانشگاه جامع علمی توسط هیئت محترم وزیران گفت: طرح ملی آموزش برای اشتغال دانش آموختگان – آباد- برای ارتقای توان اشتغال پذیری دانش آموختگان دانشگاهی توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی طراحی شده و در این راستا طی تفاهم با سازمان های متعدد تحقق این مهم در حال پیگیری و دانشگاه با شناسایی، طراحی و اجرای آموزشهای تکمیلی بین سطوح تحصیلی و کوتاه مدت برای اجرای طرح آباد تلاش خواهد کرد.
دکتر لک در ادامه اظهار داشت: با غربال‌گری و پایش دوره های در حال اجراء حدود 5 هزار کد رشته محل در کشور با هدف کیفی سازی و مطلوبیت هرچه بیشتر آموزش ها حذف شده است. وی افزود : دانشگاه تدابیر نظارتی مانند سطح بندی و رتبه بندی مراکز و اجرای طرح نظارت هوشمند را به وسیله ایجاد اتاق رصد فعالیت مراکز علمی کاربردی به طور جدی دنبال می کند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر ایجاد ظرفیت بیشتر تضمین اشتغال درسال جاری را از دیگر برنامه‌های این دانشگاه عنوان کرد و افزود: نیازسنجی و نیازآفرینی از دیگر طرح‌های نوین این دانشگاه است که به طور ویژه پیگیری می شود. وی با بیان اینکه تمام بردارها و مؤلفه های دانشگاه به سمت اشتغال است، یادآور شد یکی از کارهای اصلی در معاونت پژوهشی دانشگاه، رصد اشتغال است.