برگزاری مراسم گرامیداشت سالروز شهادت سردار سلیمانی در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی

۱۵ دی ۱۴۰۳ | ۱۲:۴۱ کد : ۷۷۴۲۵ اخبار واحدهای استانی
تعداد بازدید:۱۸

مراسم گرامیداشت یوم الله حماسه نهم دی و سالروز شهادت سردار سلیمانی در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، جلسه بصیرتی، تبیینی ویژه گرامیداشت یوم الله حماسه نهم دی و سالروز شهادت سردار سلیمانی با حضور دکتر قاسم فراهانی مسئول نمایندگی اقشار بسیج سپاه پاسداران انقلاب اسلامی  استان مرکزی، دکتر علیرضا نظام آبادی رئیس واحد استانی مرکزی، برخی رؤسا و مدرسان مراکز آموزش علمی کاربردی استان در سالن جلسات واحد استانی برگزار شد.
مسئول نمایندگی اقشار بسیج سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تحلیلگر مسائل سیاسی و امنیتی، با اشاره به برخی ویژگی های بارز و اقدامات سردار سلیمانی در مبارزه با تروریست جهانی و ایجاد آرامش و امنیت در منطقه غرب آسیا درباره اقدامات انجام شده در جبهه مقاومت ، به تشریح  ساختار جمعیتی سوریه و شرایط رئیس جمهور سابق این کشور به تبیین مسئله حضور دولت های متخاصم در این کشور پرداخت و گفت: همیشه هزینه پیشگیری کمتر از درمان است و اگر دولت بشار اسد و مردم سوریه با تجهیزاتی که در کشور وجود داشت در مقابل تهدیدات خارجی ایستادگی می کردند قطعا هزینه کمتری نسبت به الان در سوریه پرداخت می شد.
فراهانی با اشاره به سخنان حضرت امام علی(ع) افزود: کسانی که دشمنان را به خانه خود دعوت کنند ذلیل خواهند شد و متاسفانه مردم سوریه هم دچار همین نقص شدند. وی گفت: البته نباید فراموش کنیم که تغییر رویکرد مردم و روی برگرداندن از دولت مستقر نتیجه سالها تفرقه افکنی دشمنانشان بوده و در واقع مردم و دولت سوریه از یک گروه تروریستی شکست نخوردند، بلکه شکست آنها از رسانه ها بود.
این تحلیلگر مسائل سیاسی و امنیتی منطقه افزود: در واقع اعتماد بشار اسد به دولت های غربی و واقعی دیدن وعده های دروغین آنها سبب شد که به ندرت بدنه انقلابی کشور را تضعیف کند و مردم هم از آنجا که تمامی برنامه های پیام رسان خارجی در این کشور فعال بودند، با القای ناامیدی آنها، دچار یاس از دولت مستقر شده و در نهایت به بلایی که پیش از این بر سر کشورهایی مانند لیبی آمده بود دچار شوند.
فراهانی در ادامه با تشریح برنامه های سیاسی و نظامی آمریکا علیه ایران درخصوص تحولات منطقه ای و جهانی از جمله روابط و مسائل عمان، قطر و اردن و تأثیر ایران بر مسائل روز جهان از جمله تفاهم نامه های همکاری با کشورهای روسیه و چین صحبت کرد و به بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی پرداخت.
در ابتدای این جلسه نیز، دکتر علیرضا نظام ابادی با گرامیداشت 9 دی گفت: ظهور حماسه 9 دی در سال 88 با خنثی کردن توطئه های دشمنان، بر استواری پایه های انقلاب افزود و همدلی بین مردم ایران اسلامی را بیشتر از پیش کرد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، با اشاره به ویژگی های سردار سلیمانی و تجلیل از شخصیت این شهید والامقام افزود: ولایتمداری، ایمان و ساده زیستی این شهید عزیز را می توان از خصوصیات اصلی ایشان دانست و مکتب شهید سلیمانی نیز نشأت گرفته از همین ویژگی هاست و نهم دی ماه فرصت مناسبی است برای بازخوانی شخصیت شهید سلیمانی و توسعه مکتب این شهید بزرگوار و وظیفه جامعه علمی کشور است تا با بازگویی جنایات رژیم غاصب صهیونستی و آمریکای جنایتکار نسبت به تبیین اقدام کنند.