دبیر انجمن تغذیه سالم استان قزوین:
با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی سعی داریم پخت و مصرف نان کامل را در خانوادهها نهادینه کنیم
دبیر انجمن تغذیه سالم استان قزوین گفت: با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی سعی داریم پخت و مصرف نان کامل را با محوریت نان لواش قزوین نهادینه کنیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین؛ دکتر محسن مافی در نشست خبری در سالن جلسات دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین با حضور دکتر دوسرانیان مقدم رئیس دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: تاکنون کلاسهای پخت نان کامل در دو دوره برگزار شده که یکی از این دورهها در دو ماه گذشته و دوره کنونی طی دو روز برگزار میشود، در دوره ابتدایی ۲۴ نفر و در دوره دوم ۴۸ نفر به صورت حضوری شرکت داشتهاند و همچنین نزدیک به ۴۰۰ نفر به صورت مجازی در حال یادگیری هستند.
وی با اشاره به چشمانداز برگزاری دوره آموزش مهارتی پخت نان کامل گفت: هدف ما این است که ظرف پنج سال با جایگزینی نان کامل با نان سفید، میزان بیماریهای دستگاه گوارش را کاهش و سطح سلامت افراد جامعه را افزایش دهیم، همچنین میخواهیم با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی نان سنتی قزوین را در کشور معرفی کنیم.
دبیر انجمن تغذیه سالم استان قزوین با بیان اینکه نان کامل که از آسیاب گندم کامل تهیه میشود میتواند ۵۰ درصد بیماریهای مزمن متاثر از تغذیه را کاهش دهد، ادامه داد: ۲۴ مرکز نان سنتی و سالم در استان قزوین برپا شده است که هر روزه ۳۰ هزار قرض نان لواش تولید میکنند.
دکتر مافی خاطرنشان کرد: از ۱۶ شهر مختلف اعم از اهواز، گیلان، تهران، کرج، آذربایجان، خوزستان و مشهد برای شرکت در این دوره در استان قزوین حضور پیدا کردهاند و ما با هماهنگیهای صورت گرفته اسکان این شرکتکنندگان هم مشخص شده است؛ همچنین افرادی از دو قاره در کلاسهای مجازی این دوره حضور دارند.
دبیر انجمن تغذیه سالم استان قزوین با تشریح تجربه موفق همکاری این انجمن و دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین خاطرنشان کرد: افرادی که در این دوره شرکت میکنند با مساعدتهای دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین میتوانند مدرک وزارت علوم را کسب کنند، همچنین با این مدارک میتوانند برای خود شغل ایجاد کنند و یا حداقل در خانه خودشان این آگاهی را داشته باشند که نان سالم تولید کنند.
دکتر محمد دوسرانیان مقدم رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین نیز در این نشست مطبوعاتی، اظهار کرد: دوره پخت نان کامل که برای اولین بار در استان قزوین تدوین شده یک دوره ۱۴ ساعته شامل ۶ ساعت نظری و ۸ ساعت عملی است و با رویکرد مهارت افزایی و اشتغال مهارتجویان تصویب شده است.
وی افزود: رویکرد دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان قزوین توجه به مهارتافزایی است و تلاش میکنیم هم دانشجویان و هم سایر متقاضیان بر اساس نیاز بازار بتوانند مهارتهای تخصصی خود را تقویت کرده و اشتغال خود را تضمین کنند.
گفتنی است دومین دوره آموزشی پخت نان کامل در روزهای پنجشنبه 13 دی و جمعه 14 دیماه به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد .
