رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی:
آموزش های علمی کاربردی مرکز کهریزک، نمونه برجسته ای از فعالیت های این دانشگاه در حوزه اجتماعی است

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: آموزش های علمی کاربردی مرکز کهریزک، نمونه برجسته ای از فعالیت های این دانشگاه در حوزه اجتماعی است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محمد علی اکبری در مراسم بازدید از مرکز آموزش علمی کاربردی کهریزک و تجلیل از برترینهای پژوهش و فناوری واحد استانی تهران شرق اظهار داشت: امروز، یکی از بهترین روزهای کاری، خدمت و تجربه برای بنده رقم خورد، امروز از جایی بازدید کردم که عشق به درستی ترجمه شده، ایثار، تجلی پیدا کرده و آدم مفید و عمر مفید مصداق پیدا کرده است.
دکتر علی اکبری افزود: امروز من و همکارانم در یکی از موثرترین کلاس های آموزشی عمرمان شرکت کردیم و پای درس عزیزان مددکار نشستیم و دیدیم مرکز آموزش علمی کاربردی کهریزک، چه دانش آموختگان خبره ای تربیت کرده و چه کارهای بزرگی انجام می دهند، ما در اینجا غلبه بر معلولیت، محدود نشدن در معلولیت و چیره شدن بر معلولیت را شاهد بودیم.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه اظهار داشت: باید از عزیزانی که خادم آسایشگاه کهریزک هستند تشکر کنم، شما به نیکوکاری، مددکاری و امر خیر، ارزش دادید و توانمندی در خدمت به خلق را باز تعریف کردید.
دکتر علی اکبری افزود: همچنین سلام ویژه عرض میکنم خدمت دانشجویان عزیزم، شمایی که بهانه اصلی همه این برنامهها هستید و خوشحالم در یکی از بهترین مراکز آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی حضور دارم. وی تصریح کرد: ارزیابی ما از مرکز آموزش علمی کاربردی کهریزک، ارزیابی رضایت بخشی است، خوشحالم دانشجویان عزیز من در اینجا هم علم میآموزند و هم در جایی کارورزی می کنند که محل کار بعدیشان است.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه گفت: یکی از مشکلات ما این است که دانشجویان ما بعد از اتمام تحصیلات، تازه به فکر یافتن زمینه هایی برای سودمندی رشته تحصیلی شان می افتند، فلسفه دانشگاه جامع علمی کاربردی و تاکیدی که بر دروس کارورزی و کاربینی وجود دارد برای این است که ما دانشجویان را برای محیط واقعی کار آماده کنیم، این امر، رسالت آموزشی دانشگاه است و بر اجرای این رسالت تاکید داریم، از هر مجموعهای هم که با ما در این راستا همراه باشند حتماً حمایت می کنیم.
وی افزود: مراکز آموزش علمی کاربردی باید توامان آموزش، پژوهش و فرهنگ مهارتی را در محیط آموزشی به جدیت پیگیر باشند و به امید خدا اگر این اتفاق بیفتد دانشگاه جامع علمی کاربردی به تمام اهداف خود می رسد.
دکتر علی اکبری گفت: آموزش های علمی کاربردی در اکثر صنایع مانند فولاد، مس و همچنین در مدیریت، فرهنگ و هنر و کشاورزی وجود دارد و در حال تربیت نیروی انسانی متخصص مورد بازار کار این بخش ها می باشد و آموزش علمی کاربردی در مرکز کهریزک نمونه ای از فعالیت های علمی کاربردی در حوزه اجتماعی است.
وی تصریح کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی مجموعهای برای کثرت در وحدت است. دکتر علی اکبری افزود: هریک از مراکز آموزشی می توانند خلاقیت و نوآوری خاص خود را داشته باشند و لزومی ندارد از همدیگر تقلید و کپی کنید اگر قرار باشد دایره خلاقیت و نوآوری ما محدود به کهریزک شود، علیرغم اینکه کهریزک یکی از بزرگترین مراکز توانبخشی دنیاست، از نوآوری و خلاقیت باز می مانیم، در همین راستا مراکز آموزش علمی کاربردی هم باتوجه به نوع فعالیت، می بایست نوآوری های متفاوت داشته باشند.
دکتر علی اکبری در ادامه گفت: در دانشگاه جامع علمی کاربردی، سیاستهایی برای تنوع خلاقیت، تدوین شده است، این سیاست ها فقط برای مدیران دانشگاه نوشته نشده است بلکه برای تمامی ارکان اعم از دانشجویان، مدرسان و روسای مراکز، زمینه کار، فعالیت و هنرنمایی را فراهم کرده است و از همه شما عزیزان برای تحقق این برنامه ها، کمک می خواهم.
دکتر علی اکبری در خاتمه ادامه اظهار داشت: از خانواده بزرگ دانشگاه جامع علمی کاربردی دو درخواست دارم، اول نسبت به دانشگاه تعصب داشته باشیم و دیگر اینکه برای بهتر کردن، موفق شدن و نشان دادن تواناییهای دانشگاه، هرآنچه از دستمان برمی آید دریغ نکنیم و در راستای رفع نیاز کشور به آموزش نیروهای مورد نیاز بازار کار و کمک به ایجاد اشتغال برای جوانان، تمامی توان خود را بکار بگیریم.
در ابتدای این مراسم، دکتر حسن احمدی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی کهریزک ضمن عرض خیرمقدم، گزارشی از روند تاسیس این مرکز و همچنین مقاطع و رشته های مرکز ارائه کرد. دکتر احمدی در ادامه بر نقش کلیدی پژوهش در توسعه علمی و اجتماعی کشور و اهمیت تقویت تعامل میان مراکز علمی و جامعه تأکید کرد. وی افزود: برگزاری چنین رویدادهایی به افزایش انگیزه و نشاط علمی در میان دانشجویان منجر می شود.
در ادامه، دکتر نحوینژاد مدیر آسایشگاه معلولین و سالمندان کهریزک گزارشی از فعالیت های مرکز آموزش علمی کاربردی کهریزک و توانمندی های علمی و پژوهشی آن و قابلیت های این نهاد خیریه و خدماتی که در این مجموعه به معلولان و سالمندان ارائه می شود، بیان کرد.
سپس دکتر سیدمحمدحسن پیشبین، سرپرست واحد استانی تهران شرق ضمن تقدیر از تلاشهای مستمر مدرسان و دانشجویان، از حمایتهای ریاست عالیه دانشگاه در مسیر توسعه پژوهشهای کاربردی قدردانی کرد.
در ادامه، دکتر محمدرضا خلیلی سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، با اشاره به ضرورت حرکت بهسوی پژوهشهای مسئلهمحور، نقش فناوری و نوآوری در ارتقای آموزشهای مهارتی را حائز اهمیت دانست و بر تعامل مؤثر با صنعت و جامعه تأکید کرد.
در بخش پایانی مراسم، با حضور دکتر محمد علی اکبری رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی از برترینهای پژوهش و فناوری واحد استانی تهران شرق تقدیر گردید.