اولویت جذب مهارت آموزان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان در اجرای پروژه های فیبر نوری شرکت مخابرات منطقه کرمان

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۰:۵۳ کد : ۷۹۸۹۸ اخبار واحدهای استانی
تعداد بازدید:۲۱

با انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان و شرکت مخابرات منطقه کرمان، مهارت آموزان این دانشگاه در اولویت جذب قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان، در جلسه ای که با حضور دکتر حسین ساجدی فر سرپرست شرکت مخابرات منطقه کرمان و دکتر مسعود ایرانمنش رئیس واحد استانی برگزار شد، تفاهم نامه همکاری مشترک در راستای تقویت و گسترش آموزش مهارتی و برگزاری دوره های آموزش کوتاه مدت و استقرار نظام صلاحیت حرفه ای بین دو مجموعه امضا شد.
در این جلسه، سرپرست شرکت مخابرات منطقه کرمان گفت: استان کرمان به عنوان پایلوت شبکه توزیع فیبر نوری انتخاب شده بود و در حال حاضر گسترش این شبکه با همکاری بخش خصوصی و شرکت های وب در مراحل پایانی است که در شهر کرمان حدود سیصد هزار مشترک می توانند در منازل و کسب و کارهای خود از این شبکه بهره مند شوند و این امر مستلزم آموزش و مهارت افزایی برای افردی است که در این زمینه فعالیت می کنند. ساجدی‌ فر ادامه داد: شرکت مخابرات منطقه کرمان برنامه ریزی کرده تا چند سال آینده تمامی شبکه کابل مسی را جمع آوری نماید و شبکه فیبر نوری نیاز به افراد متخصص برای اجرا، تعمیر و نگهداری دارد که این مهم از طریق دانش آموختگان دانشگاهی تأمین می شود.
وی ادامه داد: باتوجه به تحولات فناورانه و لزوم استفاده از اینترنت پرسرعت، مطمئن، دوره پودمانی فیبر نوری توسط دانشگاه جامع علمی کابردی استان کرمان برگزار شد و این دانشگاه می تواند در زمینه آموزشی و پژوهشی و ارتقاء توانمندی و افزایش مهارت دانشجویان پیشتاز باشد و در تهیه چهارچوب های مورد نیاز شرکت مخابرات و دیگر شرکت های تابعه و صدور گواهی صلاحیت حرفه ای برای افرادی که در همین زمینه از مهارت کافی برخوردار هستند اقدام نمایند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان نیز در این جلسه اظهار داشت: در نشستی که سال گذشته با استاندار وقت داشتیم، باتوجه به اجرای شبکه فیبر نوری در استان نیاز به نیروهای متخصص برای اجرا و ارائه خدمات سرویس و نگهداری شبکه اعلام نیاز شد.
دکتر مسعود ایرانمنش ادامه داد: براساس همین اعلام نیاز و تفاهم با شرکت ارتباطات زیر ساخت استان که در اسفندماه سال گذشته منعقد گردید و همچنین اعلام نیاز شرکت مخابرات منطقه کرمان، دوره کوتاه مدت برای آموزش نیروها طراحی شد که این دوره با موفقیت اجرا و امروز گواهی دانش آموختگان اهدا می شود.
وی افزود: در یکی از بندهای تفاهمنامه ای که امروز با شرکت مخابرات امضا کردیم، مقرر گردید افرادی که آموزش های این دوره را فرا گرفتند در اولویت جذب قرار گیرند و همچنین این شرکت آمادگی خود را برای گذراندن دروس کاروزی دانشجویان و مهارت آموزان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان در پروژه های شرکت مخابرات که محیط واقعی کار هستند، اعلام نمود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان گفت: یکی از کارهای بسیار خوب دانشگاه جامع علمی کاربردی ورود به حوزه صلاحیت حرفه ای و طرح توانمندسازی و اشتغال دانش‌آموختگان دانشگاهها است که امروز از برنامه های مهم مورد حمایت دولت است.
دکتر مسعود ایرانمنش از اهداف مهم تفاهم نامه را فرهنگ سازی آموزش های مهارتی و ایجاد زمینه های اشتغال مهارت آموختگان جویای کار بر شمرد و افزود: نیازسنجی، برنامــه ریزی، تدویــن و اجــرای دوره های آموزش مهارتی کوتاه مدت (پودمانی، تک درس و آزاد) مورد نیاز و اجرای نظام صلاحیت حرفه ای برای افراد و گروههای معرفی شده از سوی شرکت مخابرات و شرکتهای خصوصی و پیمانکاری مخابرتی تابعه در استان در دستور کار این دانشگاه است.
وی در خاتمه به برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت و مقطع‌دار اشاره کرد و گفت: به دنبال آن هستیم دوره‌های کارشناسی و کاردانی مرتبط با صنعت مخابرات که پیش‌تر در استان‌ برگزار می‌شد، را مجددا در کرمان احیا کنیم، این دوره‌ها با توجه به نیازهای روز این صنعت و درخواست شرکت مخابرات طراحی و اجرا می‌شوند.