برگزاری نشست ستاد اربعین حسینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان

۰۱ مرداد ۱۴۰۴ | ۰۸:۱۰ کد : ۸۱۱۳۶ اخبار واحدهای استانی
تعداد بازدید:۶۶

نشست ستاد اربعین حسینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان، با حضور دکتر بهرهی رئیس واحد استانی و تعدادی از روسا و سرپرستان مراکز آموزش علمی کاربردی استان، نشست ستاد اربعین حسینی واحد استانی با هدف ایجاد هماهنگی هرچه بیشتر و ارتقاء سطح کیفی ارائه خدمات به زائرین اباعبدالله الحسین (ع) برگزار شد.
در این نشست دکتر بهرهی اظهار داشت: اربعین حسینی اوج بالندگی و ارادت مشتاقان و شیفتگان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) است و همه باید به شور و شکوه آن کمک کنند. وی افزود : خدمت به زائرین حضرت امام حسین (ع) توفیق بزرگی است که باید از این فرصت پیش آمده برای اندوختن ثواب الهی و بهره مندی از دریای بیکران معرفت حسینی استفاده کنیم. دکتر بهرهی با تاکید بر مشارکت فعال مراکز اظهار داشت: روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان با برنامه ریزی مناسب نسبت به حضور فعال دانشجویان، مدرسان و کارکنان مراکز آموزشی در موکب دانشگاه و خدمت رسانی به زوار اباعبدالله الحسین (ع) اقدام کنند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان افزود: موکب حضرت ابوالفضل العباس(ع) با مشارکت دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان و اهالی شهر رفیع از توابع شهرستان دشت آزادگان در مرز چذابه تا 24 مرداد آماده ارائه خدمات به زوار اباعبداله الحسین (ع) می باشد.
در پایان این نشست، روسا و معاونین فرهنگی مراکز آموزش علمی کاربردی با اعلام آمادگی برای مشارکت در هرچه بهتر برگزار شدن مراسم اربعین و خدمات به زوار اباعبدالله الحسین (ع) به تشریح برنامه های خود پرداختند .
 


( ۱ )