دیدار رییس دانشگاه جامع علمیکاربردی مازندران و مدیرعامل هلال احمر استان
در نشست مشترکی با حضور دکتر غلامعلی فخاری مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران و دکتر سلمان احمدی اسب چین رییس دانشگاه جامع علمیکاربردی استان مازندران راهکارهای ارتقای کیفیت آموزشهای مهارتی در استان مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمیکاربردی مازندران، دکتر غلامعلی فخاری مدیرعامل هلال احمر مازندران طی سخنانی در این دیدار به شرح فعالیت های جمعیت هلال احمر استان در حوزه آموزش پرداخت و اذعان داشت: باید به رویکرد علمی در همه حوزه ها اعتقاد راسخ داشته باشیم چون وقتی علم به فعالیت های ما جهت می دهد، منطق و عقلانیت حاکم می شود و نتیجه مورد انتظار حاصل می شود. وی ادامه داد: در تمامی حوزه ها به خصوص در حوزه آموزش همواره خودمان را با شرح وظایفمان مقایسه و ارزیابی می کنیم تا سطح عملکردی خود را بدانیم و آن را بهبود دهیم.
دکتر فخاری از افزایش کیفیت آموزشهای علمیکاربردی در مرکز علمی کاربردی هلال احمر مازندران گفت و افزود: تقویت ماندگار آموزشها با بهکارگیری اساتید مجرب اتفاق می افتد و عزم جدی داریم که در حوزه مدرسان پالایش مستمر داشته باشیم تا از افراد عالم، شایسته و صاحب مهارت برای تدریس استفاده کنیم. وی در پایان ضمن آمادگی برای توسعه همکاری ها، خواستار توسعه رشته های مرکز علمیکاربردی هلال احمر مازندران بر اساس ماموریت های جمعیت هلال احمر استان شد.
دکتر سلمان احمدی اسب چین رییس دانشگاه جامع علمیکاربردی اسان مازندران نیز طی سخنانی به تشریح اقدامات اخیر دانشگاه جامع علمی کاربردی استان پرداخت و با تاکید بر افزایش کیفیت آموزش های مهارتی گفت: چشم انداز دانشگاه جامع علمیکاربردی مازندران تبدیل شدن به یک نهاد الگو در آموزش کاربردی، مهارت افزا و اشتغالزا با نهادینهسازی فرهنگ نوآوری است.
دکتر احمدی خاطر نشان کرد: تربیت نیروهای متخصص و اخلاقمدار از طریق ارتقای کیفیت آموزش، توسعه زیرساختهای مراکز آموزشی، گسترش رشتههای نوین، تقویت پژوهش های کاربردی و توسعه فرهنگ مهارتی امکان پذیر است.
