استاندار آذربایجان شرقی:

نظام آموزشی می بایست به سمت تربیت نیروی ماهر حرکت کند

۰۶ مهر ۱۴۰۴ | ۱۵:۲۲ کد : ۸۲۱۴۸ اخبار ستاد
تعداد بازدید:۷۵۵

استاندارآذربایجان شرقی در دیدار با معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور و سرپرست جدید واحد استانی آذربایجان شرقی گفت: نظام آموزشی می بایست به سمت تربیت نیروی ماهر حرکت کند و دانشگاه جامع علمی کاربردی می تواند در تحقق این امر نقش موثری کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، در این دیدار که در محل استانداری آذربایجان شرقی برگزار شد، دکتر بهرام سرمست استاندار آذربایجان شرقی ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر ایلدار صادقی سرپرست جدید وحد استانی  این دانشگاه افزود: امروز در عصر علوم میان‌رشته‌ای و هوش مصنوعی قرار داریم و نظام‌های آموزشی مدارس و دانشگاه‌ها نیازمند تحول بنیادین و هم‌سو با نیازهای جامعه و اقتصاد هستند.
وی با اشاره به ناکارآمدی دانشگاه‌های نسل اول و دوم در پاسخگویی به نیازهای توسعه‌ای، افزود: باید حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل سوم، چهارم و پنجم که دارای کارکردهای فناورانه، مهارتی، کارآفرینانه و اجتماعی هستند، تسریع شود.
استاندارآذربایجان شرقی، نیروی انسانی ماهر را سرمایه‌ای ارزشمند خواند و تصریح کرد: با هدف‌گذاری صحیح آموزش‌ها می‌توان نسلی توانمند، خلاق، ماهر تربیت کرد که در زیست‌بوم اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی ایفای نقش کند.  
همچنین در این نشست دکتر محمد فتحی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: باتوجه به اینکه تبریز شهر اولین ها است و اولین واحد استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز در این شهر تاسیس شده است  بنابر این انتظار می رود با انسجام و اهتمام بیش از پیش همکاران این واحد استانی شاهد پیشرفت همه جانبه این دانشگاه در سطح استانی و ملی  باشیم.
وی افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی برای آماده‌سازی دانشجویان در محیط واقعی کار ایجاد شده است، گفت: دانشگاه جامع علمی‌کاربردی با بیش از 230 هزار دانشجو، ۲۰ هزار مدرس، ۴۷۰ مرکز آموزشی که بخش اعظمی از انها در جوار صنعت هستند و بیش از ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار دانش‌آموخته، امروز نقش جریان‌ساز در کشور دارد.
در ادامه این نشست، دکتر ایلدار صادقی، سرپرست جدید دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان آذربایجان شرقی با تأکید بر نقش این دانشگاه در تربیت نیروهای متخصص اظهار کرد: تلاش خواهیم کرد با حمایت مسئولان استانی و همراهی همکاران دانشگاهی، در مسیر پیشرفت و ارتقای جایگاه دانشگاه و در راستای منویات مقام معظم رهبری، گام‌های مؤثری برای چابک‌سازی این دانشگاه برداریم.
وی با بیان اینکه دانشگاه‌ها باید در تربیت نیروهای متخصص و کارآمد همواره خود را با نیازهای جامعه و روند پیشرفت آن هماهنگ کنند، افزود: دانشجویان این دانشگاه نیروهای مهارت‌محور هستند و ادامه این مسیر باید بر پایه مهارت‌افزایی، کیفیت، نوآوری و آینده‌نگری در تربیت دانشجویان شکل گیرد.