رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در جمع کارشناسان فرهنگی:
فعالیت های فرهنگی و پژوهشی مکمل ماموریت آموزشی مراکز آموزش علمی کاربردی است

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در جمع کارشناسان فرهنگی واحدهای استانی دانشگاه گفت: فعالیت های فرهنگی و پژوهشی مکمل ماموریت آموزشی مراکز آموزش علمی کاربردی است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محمد علی اکبری در نشست با کارشناسان فرهنگی و دانشجویی واحدهای استانی دانشگاه در هتل شهدای سلامت مشهد با تاکید بر انجام فعالیت های فرهنگی، آنرا مکمل ماموریت آموزشی مراکز عنوان کرد و گفت: باید تفاوت در فعالیت های فرهنگی در مناطق مختلف را پذیرا باشیم.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: فعالیت های آموزشی مراکز بدون فعالیت فرهنگی و پژوهشی شاخص، ناقص است و در این خصوص واحدهای استانی باید نقش محوری ایفا کنند. وی خاطر نشان کرد: فعالیت های فرهنگی مراکز بخشی از مسئولیت اجتماعی آنها در قبال جامعه است لذا حتما لازم نیست برنامه های فرهنگی در همه استان ها و یا مراکز آموزشی یکسان باشد بلکه این فعالیت ها متناسب با شرایط و نیاز استان و شهر سنجیده و برگزار شود. ما باید این تفاوت ها را بپذیریم و مراکز باید با لحاظ این تفاوت، حضور مؤثر خود را در فرهنگ، پژوهش و مهارتآموزی اثبات کنند.
دکتر علی اکبری افزود: برگزاری بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی در مشهد تنها کار ستاد یا واحد استانی نبود بلکه یک کار تیمی و با همراهی همه مراکز آموزش علمی کاربردی، واحدهای استانی و ستاد مرکزی با محوریت حوزه فرهنگی بود که نمود آن دربرگزاری اختتامیه جشنواره در مشهد خود را نشان داد لذا وقتی مرکز آموزش علمی کاربردی یا واحد استانی برنامه آموزشی، فرهنگی یا پژوهشی شاخصی را اجرا می کند بر همه ما لازم است با تمام توان به آن مرکز کمک کنیم چرا که درخشش یک مرکز آموزش علمی کاربردی موجب سربلندی همه ماست.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی همچنین به بهره گیری از ظرفیت های خاص مراکز آموزش علمی کاربردی و مجموعه پشتیبان آنها در حمایت از فعالیت های فرهنگی اشاره کرد و از روسای واحدهای استانی و کارشناسان فرهنگی خواست که به اجرای برنامه های مشترک با حمایت مراکز آموزشی بیاندیشند. دکتر علی اکبری حمایت شرکت ها و مجموعه های استان خراسان رضوی از جشنواره قرآن و عترت دانشگاه را یک نمونه خوب از این نوع همکاری ها اعلام نمود.
در ابتدای این نشست، دکتر محمد فتحی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی با ارائه گزارشی از فعالیت های صورت گرفته در حوزه فرهنگی و دانشجویی دانشگاه گفت: اکثر برنامه های دانشگاه مانند برگزاری دوشنبه های قرآنی، برپایی موکب، جشنواره های ورزشی و وام های دانشجویی طبق زمان بندی برگزار شده است و واحدهای استانی متفاوت میزبان برنامه های فرهنگی و دانشجویی مختلف بوده و برنامه های زیادی اجرا شده که حاصل همراهی مراکز و واحدهای استانی بوده است که یکی از نمونه های موفق آن که سرآمد برنامه های فرهنگی دانشگاه است برگزاری جشنواره بیستم قرآن و عترت و اختتامیه آن در مشهد بود.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی بر اهمیت راهبردی جهاد تبیین نیز تأکید کرد و گفت: شکوفایی علمی و فناوری ها در کشور به دست دانشجویان و اساتید رقم می خورد ولی در کنار آن نباید از کار فرهنگی غفلت کرد ضرورت کار فرهنگی و اهمیت آن و مقابله با تحریفات در این شرایط مهم است لذا همه بایددر تولید محتواهای فرهنگی و هنری خصوصا در فضای مجازی فعال باشیم.
در ادامه این جلسه کارشناسان فرهنگی و دانشجویی مراکز در خصوص مسایل فرهنگی و دانشجویی به تبادل نظر و ارائه پیشنهاد در راستای ارتقای کیفیت فعالیت های فرهنگی دانشگاه پرداختند.
گفتنی است در این جلسه از روسای ادارات فرهنگی و دانشجویی استان های آذربایجان شرقی، اصفهان، فارس و خراسان رضوی میزبان تعدادی از جشنواره های دانشگاه با اهداء لوح، تقدیر شد.