نماینده مشگین شهر در مجلس شورای اسلامی:

باتوجه به ضرورت آموزش های مهارتی برای جوانان، وجود دانشگاه جامع علمی کاربردی، نیاز کشور است

۳۰ مهر ۱۴۰۴ | ۰۹:۳۶ کد : ۸۲۷۴۱ اخبار ستاد
تعداد بازدید:۶۸

دکتر بابک رضازاده نماینده مردم شهرستان مشگین شهر در مجلس شورای اسلامی در دیدار با سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل در محل واحد استانی گفت: باتوجه به ضرورت آموزش های مهارتی برای جوانان و جویندگان شغل در جامعه، وجود دانشگاه جامع علمی کاربردی امروزه نیاز کشور بوده و باید حمایت شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در این دیدار، نماینده مردم شهرستان مشگین شهر در مجلس شورای اسلامی باحضور در واحد استانی با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل های استان اردبیل اظهار داشت: استان اردبیل یک منطقه گردشگری بوده و بمنظور ارائه خدمات به توریست‌ها و گردشگران، نیاز به افراد ماهر دارد که دانشگاه جامع علمی کاربردی می تواند این گونه نیروها را تربیت کند. وی با اشاره به ظرفیت های شهرستان مشگین شهر در حوزه های مختلف عنوان کرد از مهمترین زمینه های حضور دانشگاه بالاخص در حوزه کشاورزی و گردشگری رفع نیاز به نیروهای ماهر بیان کرد که لازم است با تأسیس یک مرکز آموزش علمی کاربردی، نیروهای ماهر و تکنسین مورد نیاز کارخانه‌های منطقه را تأمین کردد.
نماینده مردم شهرستان مشگین شهر با تأکید بر ضرورت استفاده متقابل از ظرفیت‌های موجود در استان، آمادگی خود را جهت هرگونه حمایت از دانشگاه جامع علمی کاربردی چه در سطح استانی و چه در سطح ملی اعلام و از مسئولین خواست تا از ظرفیت آموزش‌های مهارتی این دانشگاه حمایت کنند.  
همچنین سرپرست واحد استانی نیز با ارائه گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی، رشته‌های در حال اجرای این دانشگاه را بر اساس نیازسنجی منطقه ای برشمرد و آنها را رشته شغل تعریف کرد. دکتر حجت تقدیسی، دانشگاه جامع علمی کاربردی را دانشگاهی کارآفرین و مأموریت محور برشمرد و خاطرنشان کرد: هر زمانی که نیاز به رشته خاصی باشد، دانشگاه جامع علمی کاربردی این انعطاف را دارد که رشته مورد نظر را زیر نظر اساتید مرتبط تدوین نموده و از طریق سازمان سنجش در دفترچه پذیرش قرار دهد و در صورت اشباع در یک رشته نیز می تواند آن را از اجرا خارج کند.
وی ضمن اشاره به انواع دوره های کوتاه مدت و مقطع دار، آمادگی دانشگاه جامع علمی کاربردی را برای هر گونه تعامل و همکاری اعلام کرد.