رئیس کانون وکلای دادگستری گلستان:

دانشگاه جامع علمی‌کاربردی بستر مناسبی برای آشنایی دانشجویان با مهارت‌های حرفه‌ای وکالت فراهم می‌کند

۱۴ آبان ۱۴۰۴ | ۰۸:۰۴ کد : ۸۳۱۲۳ اخبار واحدهای استانی
تعداد بازدید:۶۹

رئیس کانون وکلای دادگستری گلستان گفت: دانشگاه جامع علمی‌کاربردی بستر مناسبی برای آشنایی دانشجویان با مهارت‌های حرفه‌ای وکالت فراهم می‌کند.
به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه جامع علمی‌کاربردی گلستان، در راستای گسترش همکاری‌های علمی، آموزشی و پژوهشی، تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه جامع علمی‌کاربردی گلستان و کانون وکلای دادگستری گلستان به امضا رسید.
در این نشست، دکتر علی طالع‌زاری رئیس کانون وکلای دادگستری گلستان، نیز با ابراز خرسندی از این همکاری گفت: پیوند میان تجربه حرفه‌ای و دانش دانشگاهی ضرورتی انکارناپذیر است. دانشگاه جامع علمی‌کاربردی بستر مناسبی برای آشنایی دانشجویان با مهارت ها و واقعیت‌های حرفه‌ای وکالت فراهم می‌کند، امیدواریم این همکاری به تربیت نسل جدیدی از وکلای آگاه و کارآمد منجر شود. وی افزود: در بسیاری از رشته‌ها، حلقه مفقوده‌ای میان دانشگاه و نهادهای حرفه‌ای وجود دارد. در رشته حقوق، نهادهایی مانند کانون وکلا می‌توانند پل ارتباطی مؤثری میان علم و عمل باشند. این تفاهم‌نامه می‌تواند به تبدیل دانش نظری به مهارت عملی کمک کند و منشأ تحولات مثبت برای دانشجویان و وکلا باشد.
در ایتدای این نشست،دکتر حمیدرضا عسگری رئیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان گلستان با اشاره به مأموریت اصلی دانشگاه در اتصال آموزش به مهارت و اشتغال اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی‌کاربردی به‌دنبال آن است تا دانشجویان را از فضای صرفاً نظری خارج کرده و آنان را با مهارت‌های واقعی بازار کار آشنا کند. همکاری با کانون وکلا فرصت ارزشمندی است تا دانشجویان رشته حقوق در محیط واقعی با حرفه وکالت و مقتضیات آن آشنا شوند. هدف ما صرف امضای تفاهم‌نامه نیست، بلکه دستیابی به نتایج ملموس و عملی است. وی با تأکید بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های مشترک علمی، آموزشی و پژوهشی دو نهاد افزود: تعامل دانشگاه و کانون وکلا می‌تواند زمینه‌ساز برگزاری دوره‌های تخصصی و مهارتی در حوزه حقوق و خدمات اجتماعی باشد و نقش مهمی در توسعه علمی و مهارتی استان ایفا کند.
این تفاهم‌نامه طی نشستی که در محل ساختمان کانون وکلای دادگستری استان برگزار شد، میان دکتر حمیدرضا عسگری رئیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی گلستان و دکتر علی طالع‌زاری رئیس کانون وکلای دادگستری گلستان، به امضا رسید. 
بر اساس مفاد این تفاهم‌نامه، محورهای همکاری شامل؛ طراحی و اجرای دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت و مهارتی برای وکلا، کارآموزان و دانشجویان حقوق، استفاده متقابل از ظرفیت‌های علمی، آموزشی و کارگاهی دو نهاد، برگزاری نشست‌های علمی، همایش‌های تخصصی و دادگاه‌های مجازی، اجرای طرح‌های پژوهشی و مهارتی مشترک، معرفی وکلای واجد شرایط جهت تدریس در دوره‌های دانشگاهی و ارائه خدمات مشاوره حقوقی به کارکنان و مدرسان دانشگاه است. این تفاهم‌نامه به عنوان الگویی نوین از تعامل میان دانشگاه مهارتی و نهاد مستقل حقوقی، می‌تواند به ارتقای کیفیت آموزش حقوق، افزایش اشتغال‌پذیری دانشجویان و تقویت جایگاه علمی و حرفه‌ای وکلا در استان گلستان منجر شود.