مسئول بسیج دانشجویی استان مازندران:

مسئولان باید از ظرفیت آموزش های مهارتی به خوبی استفاده کنند

۱۹ آبان ۱۴۰۴ | ۱۶:۰۶ کد : ۸۳۲۲۵ اخبار واحدهای استانی
تعداد بازدید:۱۱۶

مسئول بسیج دانشجویی استان مازندران گفت: مسئولین باید از ظرفیت آموزش های مهارتی به خوبی استفاده کنند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران، دکتر سید امیر ساداتی‌کرمی مسئول بسیج دانشجویی استان مازندران با حضور در دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران با دکتر سلمان احمدی اسب چین رئیس واحد استانی دیدار و گفتگو کرد‌.
دکتر سادات کرمی با اذعان این مطلب که دانشگاه جامع علمی کاربردی به یک مدل تبلیغی خوب و جذاب نیاز دارد، گفت: باید عرصه را برای معرفی آموزش های مهارتی فراهم کنیم و ظرفیت دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران در مهارت افزایی باید در کنار سایر دانشگاه های استان به خوبی دیده شود. وی ادامه داد: صنایع استان به واقع نیازمند نیروی کار ماهر هستند و راه حل این مشکل توسعه مهارت آموزی است. مسئول بسیج دانشجویی مازندران ادامه داد: مسئولیت اجتماعی دانشگاه ها در استان مغفول مانده اما دانشگاه جامع علمی کاربردی به رسالت اصلی خود یعنی تربیت تکنسین به درستی عمل کرده است در این بین مسئولان هم باید از ظرفیت آموزشهای مهارتی به خوبی استفاده کنند. دکتر سادات کرمی تصریح کرد: بسیج دانشجویی حاضر است در طراحی بعد عملیاتی آموزشهای مهارتی به خصوص در دوره های کوتاه مدت و اتصال آنها به سایر آموزشها در استان مازندران همکاری کند. مسئول بسیج دانشجویی استان مازندران در پایان سخنان خود باتوجه به ارتباط دانشگاه جامع علمی کاربردی با صنایع استان، خواستار برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت برای دانشجویان استان با روایت گری متناسب شد.  
دکتر سلمان احمدی اسب چین رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران نیز در این نشست ضمن معرفی نظام آموزش عالی مهارتی و دانشگاه جامع علمی کاربردی به ارائه گزارشی از فعالیت ها و برنامه های در دست اجرای واحد استانی مازندران پرداخت و گفت: حضور بسیج در عرصه های مختلف تاثیرگذار و جریان ساز است و نمایانگر حرکت جمعی به سمت کمال و تعالی است. وی افزود: مطالبه گری ویژگی برجسته دانشجوی بسیجی است و این مطالبه گری در کنار تعهد، احساس مسئولیت و حضور داوطلبانه در میدان‌های مختلف کلید حل بسیاری از مسایل کشور است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی مازندران تصریح کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشگاهی متفاوت است که در دل صنعت و محیط حضور دارد از این باب می تواند در روایتگری پیشرفت کشور نقش ایفا کند. دکتر احمدی اسب چین در پایان سخنانش بر مشارکت فعال دانشجویان ‌در حوزه اردوهای جهادی، اردوهای راهیان پیشرفت و راهیان نور تاکید و برای اجرای دوره های آموزشی مهارت افزایی بسیجیان حتی برای سایر دانشگاهها اعلام آمادگی کرد. 
 


( ۱ )