رئیس دانشگاه ایلام:

دانشگاه جامع علمی کاربردی ظرفیت خوبی برای آموزش های مهارتی دارد

۰۹ آذر ۱۴۰۴ | ۱۵:۳۰ کد : ۸۳۵۴۲ اخبار واحدهای استانی
تعداد بازدید:۴۴

نشست همکاری دانشگاه ایلام و دانشگاه جامع علمی کاربردی استان ایلام با حضور رییس و معاونان دو مجموعه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان ایلام، دکتر همایون مرادنژادی رئیس دانشگاه ایلام در این نشست ضمن تبریک انتصاب دکتر شیرخانی، حضور ایشان در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان را زمینه‌ساز ایجاد آرامش و تعامل مؤثر در این مرکز دانشگاهی دانست و خاطر نشان کرد: ایجاد آرامش در محیط سازمانی، عاملی کلیدی برای دلگرمی اعضاء و بروز تمام پتانسیل‌ها و توانمندی‌های آن‌هاست. شخصیت و روش مدیریت دکتر شیرخانی، فرصتی مغتنم برای اعتلا و توسعه مطلوب این دانشگاه فراهم کرده است.
 دکتر مرادنژادی در ادامه با اشاره به سابقه خود به عنوان رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، و ظرفیت بالای این دانشگاه در زمینه مهارت آفرینی اشاره کرد و گفت: با آگاهی از این پتانسیل و در راستای تفاهم نامه ای که دو دانشگاه با هم دارند، 
متعهد به توسعه تعامل و همکاری‌های دو جانبه است و در این راستا، از تمامی ظرفیت‌ها و امکانات موجود برای حمایت از روند توسعه دانشگاه جامع علمی کاربردی استفاده خواهد کرد.
در ادامه، دکتر محمدرضا شیرخانی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان ایلام نیز با قدردانی از حضور دکتر مرادنژادی و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه ایلام، به تنوع رشته‌ای، خدمات و امکانات دانشگاه جامع علمی کاربردی اشاره کرد و اظهار امیدواری کرد: با حمایت مجموعه دانشگاه ایلام، زمینه اعمال اصلاحات مؤثر در مراکز آموزشی فراهم شود.
وی افزود: در دانشگاه جامع علمی کاربردی، به دنبال تربیت نیروی ماهر و کارآفرین هستیم که بتواند پس از پایان تحصیل، با فراگیری یک مهارت کاربردی، نه تنها برای خود، بلکه برای دیگران نیز شغل ایجاد کند و این شامل فارغ التحصیلان سایر دانشگاه ها نیز می شود و برای تحقق این هدف، انتظار داریم دانشگاه ایلام، حداکثر همکاری را با ما داشته باشد.