با حضور استاندار فارس و معاون پژوهشی وزیر علوم انجام شد:

امضای تفاهم‌نامه پژوهشی بین مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام و دانشگاه شیراز

۱۲ آذر ۱۴۰۴ | ۱۳:۲۰ کد : ۸۳۶۲۹ اخبار ستاد
تعداد بازدید:۳۶۷

تفاهم‌نامه مشترک پژوهشی بین مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام و دانشگاه شیراز درحاشیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان فارس به امضا رسید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، این تفاهم‌نامه با حضور دکتر حسینعلی امیری استاندار استان فارس، دکتر مهدی ابطحی معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر علیرضا افشاری‌فر رئیس دانشگاه شیراز، دکتر سید آیت‌الله رزمجو رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی فارس، مهندس اوجی رئیس هیات مدیره مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام و جمعی از مسئولان استان فارس درحاشیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان فارس به امضا رسید.
هدف از این تفاهم‌نامه، تقویت ساختارهای پژوهشی و همکاری‌های مشترک در حوزه‌های مختلف کارگاهی، آزمایشگاهی، طرح‌های پژوهشی و ایجاد ارتباط موثر بین صنعت و دانشگاه عنوان شده است. این همکاری‌ها می‌تواند زمینه را برای توسعه فناوری و نوآوری در صنایع غذایی و پروتئینی فراهم آورد.
رئیس دانشگاه شیراز در این مراسم با اشاره به اهمیت ارتباط صنعت و دانشگاه، ابراز امیدواری کرد که این تفاهم‌نامه بتواند گام موثری در جهت رفع نیازهای پژوهشی و فناوری مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام باشد. همچنین، رئیس هیات مدیره مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام، ضمن تاکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه‌ها، اعلام آمادگی کرد که این مجتمع صنعتی از طرح‌های پژوهشی کاربردی در زمینه صنایع غذایی حمایت کند.
امضای این تفاهم‌نامه نشان از عزم جدی مسئولان استان فارس برای توسعه همکاری‌های علمی و پژوهشی بین دانشگاه‌ها و صنایع دارد و انتظار می‌رود که این همکاری‌ها به ارتقای سطح فناوری و نوآوری در استان منجر شود.


( ۱ )