معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی در نشست مشترک با مدیران گروه صنعتی نان سحر :

دانشگاه‌ها باید آموزش و پژوهش را در کنار هم پیش ببرند

۱۲ آذر ۱۴۰۴ | ۰۹:۱۶ کد : ۸۳۶۵۴ اخبار ستاد
تعداد بازدید:۴۸

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی در نشست مشترک با مدیران گروه صنعتی نان سحر گفت: دانشگاه‌ها باید آموزش و پژوهش را در کنار هم پیش ببرند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، این نشست با حضور جمعی از معاونان و مدیران ستادی و استانی دانشگاه با مسئولان مرکز آموزش علمی کاربردی نان سحر به منظور گسترش رشته‌های صنعت‌محور و توسعه رشته‌های تخصصی در آن مرکز برگزار شد و همکاری‌های علمی و پژوهشی، تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
در آغاز این نشست، دکترقریب‌نواز رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی نان سحر گزارشی از فعالیت‌های مرکز آموزشی، رشته‌های تحصیلی مقاطع کاردانی و کارشناسی ارائه داد و گفت: این مرکز، خواستار افزایش رشته‌های تخصصی و فراهم شدن شرایط مناسب برای جذب دانشجویان بومی است.
در ادامه، آموزش مدیرعامل شرکت ثمین نان سحر، ضمن تشریح فعالیت‌های گروه صنعتی و معرفی کارخانه‌ها، محصولات و ظرفیت‌های آن مجموعه، به تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت نان سحر و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اشاره کرد و خواستار همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی در زمینه ایجاد رشته‌های مرتبط با صنعت ماشین‌سازی در چارچوب این تفاهم‌نامه شد.
سپس دکتر خلیلی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی با استقبال از تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه نان سحر و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بر اهمیت تلفیق آموزش و پژوهش تأکید کرد و افزود: صندوق پژوهش و فناوری می‌تواند در توسعه بخش تحقیق و توسعه دانشگاه نقش مؤثری ایفا کند و مراکز علمی نباید صرفاً آموزشی باشند، بلکه باید به کار پژوهشی نیز توجه ویژه داشته باشند.
در این نشست دکتر نیستانی، معاون نظارت و سنجش صلاحیت حرفه ای دانشگاه جامع علمی کاربردی، نیز با اشاره به ظرفیت‌های مجموعه نان سحر، بر ضرورت راه‌اندازی رشته‌های تخصصی مرتبط با صنعت و جذب دانشجویان در این حوزه تأکید کرد.
همچنین در این نشست دکتر نصری مشاور اجرایی رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز به رشته‌هایی چون ساخت و تولید، مکانیک در صنعت غذایی و تکنولوژی غلات اشاره و اظهار کرد: این رشته‌ها می‌توانند زمینه‌ساز اشتغال دانشجویان در مجموعه نان سحر باشند. وی از طرح آباد برای آموزش و توانمندسازی دانش‌آموختگان نیز سخن گفت.
در ادامه دکتر طاهری مدیرکل دفتر نوآوری، فناوری و تجاری سازی بیان کرد: استقبال از رشته‌های تخصصی در برخی مناطق کمتر است. دانشگاه‌ها برای توجیه اقتصادی خود نیاز به رشته‌های عمومی دارند تا تعادل میان تخصص و تقاضا حفظ شود.
در بخش پایانی این نشست نیز دکتر هنری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران غرب با اشاره به آیین‌نامه‌های این دانشگاه، بر ضرورت توجه به رشته‌های پشتیبان در کنار رشته‌های تخصصی تأکید کرد و ضمن انتقاد از حذف برخی رشته‌ها، خواستار بررسی مجدد و احیا آن شد.
وی همچنین با توجه به ظرفیت‌های بین‌المللی گروه صنعتی نان سحر، پیشنهاد برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت تخصصی و دوره‌های مشترک بین‌المللی میان مرکز آموزش علمی کاربردی نان سحر و سایر دانشگاه‌های جهان، به‌صورت مجازی با حضور اساتید بین‌المللی را مطرح کرد.
در پایان مسئولان دانشگاه جامع علمی کاربردی از بخش‌های مختلف مرکز آموزش علمی کاربردی نان سحر، امکانات آموزشی و تجهیزات گروه صنعتی بازدید کردند و بر ادامه‌دار بودن همکاری‌های مشترک در زمینه آموزش، پژوهش و توسعه فناوری تأکید شد.