در ادامه گفتگوهای هدفمند دانشگاه با فعالان بخش خصوصی انجام شد؛
بازدید رئیس دانشگاه جامع علمیکاربردی کشور از کشت و صنعت نیشکر دهخدا و تاکید بر توسعه همکاریهای مهارتی با صنایع خوزستان
در ادامه سلسله دیدارهای تعاملی دانشگاه جامع علمیکاربردی با شرکای اجتماعی و بخش صنعتی کشور، دکتر محمد علی اکبری رئیس دانشگاه جامع علمیکاربردی کشور از کشت و صنعت نیشکر دهخدا بازدید کرد و از بخشهای مختلف تولیدی، عملیاتی و آموزشی این مجموعه به عنوان یکی از بزرگترین قطبهای صنعتی خوزستان دیدن کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمیکاربردی، دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه جامع علمیکاربردی کشور در جریان برگزاری اجلاس سراسری رؤسای واحدهای استانی دانشگاه در اهواز، به همراه جمعی از رؤسای واحدهای استانی از کشت و صنعت نیشکر دهخدا بازدید کرد. این بازدید در راستای تقویت همکاری دانشگاه با صنایع مادر و مهارتمحور استان خوزستان انجام شد.
در این بازدید، رئیس دانشگاه جامع علمیکاربردی کشور و هیأت همراه از بخشهای مختلف عملیات صنعتی و زراعی این مجموعه شامل خطوط فرآوری نیشکر، واحدهای تولید شکر، بخشهای تعمیرات و نگهداشت، انبارهای مواد اولیه و محصول، سیستمهای آبیاری، ناوگان برداشت و همچنین بخشهای تابعه غیرنیشکری بازدید کردند.دکتر علی اکبری در جریان این بازدید، با مدیران و کارشناسان مجموعه نیشکر دهخدا دیدار و گفتوگو کرد و بر ضرورت شکلگیری همکاریهای ساختاریافته میان دانشگاه و صنعت برای توسعه دورههای مهارتی، تربیت نیروی انسانی متخصص و ارتقای کیفیت آموزشهای کاربردی تاکید کرد.
در این بازدید، رؤسای واحدهای استانی دانشگاه نیز که با هدف حضور در اجلاس سراسری روسای واحدهای استانی دانشگاه جامع علمیکاربردی در اهواز حضور داشتند، از تجهیزات، خطوط تولید و ظرفیتهای گسترده این مجموعه صنعتی بازدید کردند.
کشت و صنعت نیشکر دهخدا به عنوان یکی از شرکتهای بزرگ زیرمجموعه توسعه نیشکر و صنایع جانبی، دارای بخشهای تولیدی گسترده در حوزه برداشت نیشکر، فرآوری محصول، عملیات مکانیزه، سیستمهای آبیاری و انبارهای ذخیرهسازی است.
