در نشست تبیینی واکاوی فتنه آمریکایی صهیونی دی ماه ۱۴۰۴ عنوان شد:

اساتید معارف اسلامی خط مقدم مقابله با جنگ شناختی دشمن در دانشگاه ها هستند

۱۳ بهمن ۱۴۰۴ | ۱۳:۰۸ کد : ۸۵۰۴۶ اخبار ستاد
تعداد بازدید:۶۹

در نشست تبیینی واکاوی فتنه آمریکایی صهیونی دی ماه ۱۴۰۴ عنوان شد اساتید معارف اسلامی خط مقدم مقابله با جنگ شناختی دشمن در دانشگاه ها هستند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در نشست ویژه مدرسان معارف اسلامی مراکز آموزش علمی‌‌کاربردی تهران، ابعاد تازه‌ای از پروژه آمریکایی صهیونی برای براندازی جمهوری اسلامی ایران تشریح شد؛ پروژه‌ای چندلایه که از جنگ ۱۲ روزه آغاز شد و با جنگ شناختی، فشار اقتصادی و ناآرامی‌های دی‌ماه ادامه یافت، اما در نهایت به‌دلیل عدم همراهی مردم با شکست مواجه شد.

در این نشست، محمدجواد اخوان، رئیس پژوهشکده برهان و مدیرمسئول روزنامه جوان، با تشریح تحولات سال جاری اظهار داشت: جنگ موسوم به «۱۲ روزه» یک درگیری نظامی محدود نبود، بلکه نقطه آغاز پروژه‌ای هماهنگ میان آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای اروپایی برای بی‌ثبات‌سازی و براندازی جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود. وی رفتارهای تهاجمی اخیر رژیم صهیونیستی در غزه و ایران را نشانه عبور این رژیم از تمامی خطوط انسانی دانست و تصریح کرد: کشتار ده‌ها هزار غیرنظامی فلسطینی و هدف قرار دادن مردم عادی در ایران نشان‌دهنده آن است که تل‌آویو حاضر است به هر قیمتی به اهداف خود برسد.
به گفته اخوان، اسناد منتشرشده نشان می‌دهد آمریکا و رژیم صهیونیستی اگرچه بر سر شیوه اجرا اختلاف‌نظر داشتند، اما در اصل هدف، یعنی ایجاد شورش داخلی هم‌زمان با فشار نظامی، اشتراک نظر داشتند. وی افزود: موساد طی دو سال گذشته شبکه‌ای از هسته‌های آموزش‌دیده را با همکاری گروه‌های سلطنت‌طلب، تجزیه‌طلب و سایر جریان‌های معاند سازمان‌دهی کرده بود تا با آغاز جنگ، ناآرامی‌ها در برخی استان‌ها کلید خورده و با انتقال آن به تهران، مراکز حساس کشور تصرف شود.

شکست محاسبات دشمن و نقش مردم

اخوان با تأکید بر محاسبات غلط دشمن خاطرنشان کرد: تصور همراهی مردم ایران با حمله خارجی، یک دروغ بزرگ و محصول تحلیل غلط اپوزیسیون خارج‌نشین بود. سناریوی طراحی‌شده در ذهن موساد، به‌دلیل عدم همراهی مردم، از همان روزهای نخست شکست خورد.وی افزود: پس از این ناکامی، دشمن با تشدید فشار اقتصادی، جنگ روانی و ابزارهایی نظیر «اسنپ‌بک» تلاش کرد مسیرهای جدیدی برای ایجاد نارضایتی اجتماعی فعال کند؛ راهبردی که همچنان ادامه دارد. اخوان در پایان اشاره کرد: ترمیم اقتصاد و انسجام اجتماعی مهم‌ترین راه مقابله با این سناریوهاست.

اساتید معارف اسلامی در خط مقدم مقابله با جنگ شناختی دشمن برای بی‌ثبات‌سازی ایران 

در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر موسوی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ جامع علمی کاربردی با تأکید بر شدت گرفتن بی‌سابقه هجمه به ذهن و باور نسل جوان، اساتید معارف اسلامی را خط مقدم جنگ شناختی دشمن دانست و گفت: آنچه در حوادث اخیر رخ داد، صرفاً یک غافلگیری نبود، بلکه به تعبیر رهبر انقلاب، نوعی کودتای طراحی‌ و برنامه‌ریزی شده بود.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ جامع علمی کاربردی در ادامه افزود: دشمن با سناریوهایی همچون کشته‌سازی، مسلح‌سازی عناصر آشوب‌طلب و ایجاد درگیری‌های گسترده، کشور را در یک دو راهی سخت امنیتی قرار داد؛ مسیری که عبور از آن، نتیجه تدبیر امنیتی، هوشیاری مردم و مدیریت شرایط پیچیده داخلی و خارجی بود.وی با اشاره به جنگ رسانه‌ای سنگین علیه ایران افزود: امروز حتی روایت شهادت‌ها نیز وارونه‌نمایی می‌شود و روایت‌های جعلی از کشتار گسترده ساخته می‌شود؛ فضایی که نقش اساتید معارف در روشنگری، تفکیک دین از خطاهای مدیریتی و برقراری ارتباط مؤثر با نسل جوان را دوچندان می‌سازد.